Tippmix tippek: Laza ~11-es szorzó négy sima vendég győzelemmel!!!

2012-11-24
Összeállítottunk egy újabb tippmix szelvényt, a cél a tét megtízszerezése! Rajtunk nem múlik :D

140 V Mainz - Dortmund  (1.68)

174 V Betis - Real Madrid ( 1.30)

226 V Hoffenheim - Leverkusen ( 2.33)

245 V Milan - Juventus (2.30)

214 V Levante - Barcelona (1.28)

 

Most pedig az indoklások:

Mainz - Dortmund találkozó a Bundesligában elég egyértelműnek tűnik. A BVB egész európár oktatja a focira! Ez a Dortmund kinőtte a Bundesligát, ezt többször bizonyították! Elképesztő az a futball, amit ők játszanak. Van bennük egy kicsi a Barcából, a Realból, a Juvéból, és igen, a Bayernből is! Letámadnak, mint a Barca, Úgy kontráznak, mint a Real, Olyan egységesek, mint a Juve, és ahogy a Bayernt, őket sem szabad leírniu egy pillanatra sem, mert képesek a végsőkig küzdeni. Ezzel szemben ott a Mainz, ahol amíg Szalai rúgdosta a gólokat, nem volt nagy baj, ám mostanában a helyzetbe kerülés is gondot okoz. Többször írtuk már, hogy a Mainz 2-3 meccsét is csak a szerencsének köszönhetően nyerte, nagyon csalóka az ő szereplésük. Ma egész biztosan zakó lesz a vége! A BVB nem mondott még le a bajnoki címről!!!

 

A Betis-Real meccsről ugyanazokat le lehetne írni, mint az előző meccsről. Óriási a két csapat közt a különbség, és ugye tudjuk, hogy a Real rögtön a La Liga rajtjánál összeszedett 8 pont hátrányt, így nekik nem szabad hibázni! Ők még bíznak a szokásos katalán téli álomban, a gránátvörös-kékek télen mindig foghatóak!!! A Betis múlthéten óriási zakót szenvedett el a városi rivális Sevilla ellen, Pepe Melnek nem volt könnyű dolga a héten, hogy felmossa a fiúkat. Ráadásul nem is olyan csapat látogat hozzájuk, ahol újra felépíthetnék magukat... Ezért is írtuk régebben, hogy a Betis jó helyezése csak a sorsolásnak köszönhető, most jön számukra a java... A Madrid biztosan gurít 3-4 gólt, a Betis pedig aligha hoz össze 1-2 gólnál többet!

 

A Hoffenheim - Leverkusen találkozón is a vendégek sikerére tippelünk. A Leverkusen ugyan Európa Liga meccset csütörtökön, de a kulcsjátékosok pihentek. Ki is kaptak a Harkivtól, de a továbbjutás így is megvolt nekik. A Hoffinál sok jó képességű futballista játszik, ám nem tudnak csapatként funkcionálni, ami bizony óriási probléma, már csak azért is, mert a futball csapatjáték. Hányszor bebizonyosodott már hogy egy gyengébb képességű játékosokból álló csapat le tud győzni egy 'all-star' együttest is. Ráadásul itt a Hoffi közel sem sztárok gyülekezete, másrészt a Leverkusen nemcsak csapatként jó, de a játékosok egyénileg is hozzá tudják tenni azt a pluszt, ami a három pont megszerzéséhez szükséges!

 

Végül, de nem utolsó sorban az olasz rangadó, a Milan-Juve. Ez a meccs izgatja legjobban a taljánok fantáziáját, de csak addig, amíg el nem kezdődik a meccs. A Juve ha komolyan gondolja a győzelmet egy találkozón, akkor ott nincs cirógatás, ott nincs előjáték. Emlékezhetünk, vannak olyan meccsek, ahol a zebrák nem akarnak többet egy döntetlennél, de azt 10 perc után lehet látni rajtuk. Ilyen volt a Fiorentina elleni találkozó például. Aztán vannak azok a meccsek, ahol a Juve erőt akar demonstrálni. Most nem a kis Pescara elleni találkozóra kell gondolni, mert ott tényleg a bab is hús volt, hanem például a Roma elleni meccsre. aki kicsit később ért be a sörrel, lemaradt a lényegről. Szempillantás alatt gurított hármat a torinói együttes... De nem kell messzire menni, kedden úgy mosták le a BL címvédőt, hogy a londoni kékeknek momentumuk sem volt! Fáradtságról is inkább vendég oldalon lehet beszélni, mivel a Milan Belgiumban vizitált. Ezt talán kompenzálja a hazai pálya, de ettől függetlenül idén a Milan és a Juve közt nem egy, hanem 2-3 gól különbség van. A Barcelona kosárcsapatánál szokták emlegetni a kontroll game kifejezést, na ez a Juvére is igaz. Vagyis itt is az fog történni, amit a Juve akar. Márpedig biztosak lehetünk benne, a Juve nyerni akar :D 1-3 körül lesz a vége!

 

Ott van még dúsítónak a Barca, aki akarja behúzza, mi viszont nem ajánljuk. Bár az is igaz, hogy a nehézkes és 'öreg' Levante védők hogy fogják megtartani a katalán ördögfiókákat...

Ez a fortunaweb hétvégi válogatása, reméljük hétfőn széles mosollyal az arcunkon járulhatunk a kasszákhoz!

Sok sikert mindenkinek!

Címkék: sportfogadás, tippmix,