Tippmix tippek: Ismét BL-meccsek a terítéken!

2014-09-29
A Tippmix kínálatát böngészve ismét van itt pár meccs, amelyre megéri fogadni. A BL-é a főszerep, de egy női kosármeccset is kinéztünk magunknak a vb-ről

 

101 V Dél-Korea - Kuba

Tipp: Kuba @ ... (odds később)

A női kosár vb-n ebben a csoportban Ausztrália és Fehéroroszország már továbblépett. Kuba és Dél-Korea pedig ezen a meccsen dönt arról, hogy kettejük közül ki jut tovább. Mi Kuba sikerére tippelünk, egyelőre még odds nélkül. Az indok Kuba győzelme mellett, hogy válogatott tagjai hosszú ideje együtt játszanak, míg a koreai együttes egy rendkívül fiatal csapat. Ráadásul ezzel a VB-vel egyidőben zajlik az Asian Games, és a koreai szövetség a legjobb játékosokat nem a VB-re, hanem az Asian Games-re vezényelte. Kuba együttese erősebbnek tűnik, több tűz van a csapatban. Nagyjából 1.50 az az odds, ami a határt jelenti, ha ennél kevesebbet kínálnak Kubára, már nem éri meg megjátszani.

 

120 H  (1-0) PSG - FC Barcelona

Tipp: 1-0 PSG @ 1.67

A BL második játéknapján a forduló legnagyobb rangadója a PSG-Barca meccs. Mindkét együttes esélyes akár a végső győzelemre is, vélhetően a két csapat között dől el a csoport első helye is. Sőt ez talán biztos. A PSG botlott párat hazája bajnokságában, ettől függetlenül Ibráék kegyetlenül erősek. Blanc a hétvégén több ászt is pihentetett, fontos a PSG-nek ez a találkozó, hisz az Ajax ellen csak döntetlent ért el a párizsi együttes a nyitófordulóban. Nekünk itt is jó lenne a döntetlen, a tippünk ugyanis az, hogy a PSG nem kap ki. Ez a Barca kicsit túl van értékelve, Spanyolországban még nem találkoztak komolyabb csapattal. Ugyanakkor amikor a Villarreal ellen játszottak, csak a szerencsén múlott, hogy nem kaptak ki. Három kapufát lőtt a Villarreal, pár napja Malagán nem volt kaput eltaláló lövése a katalán együttesnek, és csak 0-0-ra voltak jók. A PSG otthon lazán megverheti a Barcát.

 

124 H Schalke - Maribor

Tipp: Schalke @ 1.33

Gyengén kezdte a szezont a Schalke 04. Rögtön a szezon elején kiesett a német kupából, aztán botladozott a bajnokságban is. A BL-ben viszont bravúros 1-1-et játszottak a gelsenkircheniek a Chelsea ellen idegenben, hétvégén pedig 2-1-re legyőzték a nagy rivális dortmundot a Ruhr-vidéki derbin. Ez a találkozó nagyjából egy Fradi-UTE féle rangadó arrafelé. A Schalke tehát kezdi elkapni a fonalat, így hazai pályán mindenképp esélyes a Maribor elleni meccsen. Óriási pénzek vannak a BL-ben, ez nem az a találkozó, amit el fog szórakozni a Schalke. A Bundesliga-tempó nem fog ízleni a Maribornak, ráadásul a pocsék rajt után a Királykékek tényleg magukhoz tértek, hisz az utolsó négy tétmeccsük már teljesen vállalható volt. A Bundesligában megverték a Brémát és a rivális BVB-t, ez erőt kell adjon a srácoknak.

 

211 H Arsenal - Galatasaray

Tipp: Arsenal @ 1.49

Dortmundban nagyon csúnyán leszerepelt az Arsenal. Nem volt esélye a pontszerzésre sem az Ágyúsoknak. Egy forduló után 0 ponttal állnak Wengerék, otthon viszont teljesen más lesz a csapat mentalitása. A hazai együttes az esélyes, és ez nem meglepő, hisz a saját bajnokságában a Galatasaray nem szerepel túl fényesen. Persze az Arsenal sem szárnyal, sok meccset adott döntetlenre, köztük a hétvégi Tottenham elleni bajnokit. Igen ám, de a BL más tészta. Ez a találkozó pedig kulcsmeccs a továbbjutás szempontjából. Az Ágyúsoknak otthon a Galatasarayt és majd az Anderlechtet is verni kell. Ezt a két meccset kötelező hozni, ha ezek nincsenek meg, nehéz helyzetbe kerülhet a csapat. A Galatasarayról azért tudjuk, hogy inkább otthon erősek, de az Anderlecht elleni hazai 1-1 mutatja, hogy nem egy verhetetlen társaságról van szó. A Galata például szeptember 20-án kikapott az akkor sereghajtó Balikesirsportól is, szóval nem egy félelmetes együttesről beszélünk. Sokkal bővebb az Arsenal kerete, meg kell nyernie a meccset. Idegenben kevésbé bátrak a törökök, viszont az Arsenal focistái sokkal magabiztosabbak lesznek, mint mondjuk Dortmundban voltak.

 

Címkék: sportfogadás, tippmix,