Tippmix tippek: BL meccsek főszerepben

2012-11-21
A mai napon nyolc BL mérkőzést rendeznek, és mivel több jó tippünk van, ismét összeválogattunk egy szelvényre valót!

 

Zenit - Malaga

177 H

Zenit győzelem (1.70)

Tegnap láthattuk a Galatasaray - Manchester találkozót, ahol 1-0-ra nyertek a törökök. Ugye a Unitednek tét nélküli volt a meccs, felforgatott, tartalékos csapattal utaztak, és nyugodtan mondhatjuk, elverették magukat. Ma a Zenit - Malaga meccsen ugyanez a helyzet. Egész biztos, hogy egy rettentő tartalékos Malagát láthatunk majd. Ami biztos, hogy Monreal, Joaquin és Saviola nem lép pályára, de nagyon meglepő lenne, ha rajtuk kívül a többi kulcsjátékos pályán lenne. Már csak azért is pihentetni fogja Pellegrini a legjobbjait, mert hétvégén rangadó vár rájuk a Valencia ellen! Ők elsősorban oda tartalékolnak, hisz a BL továbbjutás megvan!

Ráadásul a Malaga hétvégén is pályán volt, míg a Zenit - nyugodtan mondhatjuk - pihent. Ők ugyanis a Dinamo ellen játszottak, ám egy szurkolók megdobta valami petárdafélével a Moszkva hálóőrét, aki retinasérülést szenvedett, a spori pedig véget vetett a találkozónak. Ez az első fél óra után történt, de hogy őszinték legyünk, a Zenit focistái addig is csak lézengtek a pályán. (Egyébként amikor az incidens történt, 1-0-ra már vezetett a Dinamo)...

Itt tuti a hazai siker, a Zenit megkeni a Malagát, és ezt mindenki értse úgy, ahogy akarja :D

 

Real Madrid - Manchester City

224 V

2.5 gól fölött (1.50)

Emlékezhetünk kettejük meccsére a Bernabeuban, ami hihetetlen végjátékot hozott, és 3-2-es madridi sikert! Most is sok gólra kell számítani, hisz mindkét együttes igazán a támadó zónában erős! a védelmek sebezhetőek, ez nyilvánvaló. Itt a mai meccsen is őszinte futballt várhatunk mindkét együttestől, nagyon meglepő lenne, ha 3-4 gólt ne hoznának össze. Aztán hogy milyen eloszlásban, az már részletkérdés!

Hazaiaknál Clichy, Rodwell, Balotelli, Richards és Toure nem játszik nagy valószínűséggel, ebből is látszik, hogy a védelemben lehetnek gondok. Madridi részről még mindig nincs Marcelo, nincs Essien sem a mai meccsen, valamint Higuain és Morata sem lép pályára! Utóbbi amúgy sem játszott volna, Marcelonak és Higuainnak pedig megvannak az alternatívái Coentro és Benzema személyében. Madrid siker a tippünk, de a sok gól biztosabb tipp!

 

Videoton - Genk

229 V

Genk győzelem (2.56)

Fáj a szívünk, de olyan szép a Genk szorzója, hogy ezt egyszerűen nem tudjuk nézni tétlenül, rá kellett tenni a szelvényre! Genkben simán 3-0-ás vereséget szenvedett a Fehérvár, talán az a meccs volt az első az idei EL-ben a Vidinél, ahol látszott a különbség a két csapat közt, és ez a különbség gólokban is mutatkozott. Ugyanez volt a helyzet a Gent ellen is, csak ott a fehérváriak minden helyzetüket gólra váltották, a Gent meg egyet sem...

A belgák el akarják dönteni a továbbjutás sorsát, ők nem akarnak izgulni még az utolsó körben is. Tudják, hogyan kell elverni a Fehérvárt, és legyünk őszinték, a Fehérvár nem tud mást, mint védekezni. Itthon, amikor az NBI-es meccseken nekik kéne valamit mutatni gyengébb csapatok ellen, rendre besülnek! A Genk győzelme esetén valószínűleg csoportelső, tehát ők győzni jönnek Fehérvárra! Eddig eredményeik is azt mutatják, hogy nekik fontos az Európa Liga, szóval biztosak lehetünk benne, hogy nem a csoportkör hajrájában fognak lazítani!

 

Eredő odds: 6.68

Sok sikert mindenkinek!

 

Tippmix ajánlati lista és eredmények itt.

Újdonság! Sporthírek a Fortunaweben!

 

 

Címkék: sportfogadás, tippmix,