Tippmix tippek: Biztosra megyünk!

2014-09-25
A kevesebb néha több! -tartja a mondás, és mi is ezen elv szerint haladunk majd hétvégén.

125 V Csehovski Medvegyi - Veszprém

Tipp: Veszprém @ 1.20

Kezdődik a férfi kézi BL sorozat, és megkezdi a menetelését a Veszprém csapata is. A cél idén is a Final Four. A keret erős, és SEHA liga arra mindenképp jó, hogy a forma állandóság megmaradjon. Idegenben kezdeni nem egyszerű, de a Veszprém már rutinos csapat, és nem fog betlizni a nyitányon. Érkezett Mikler és Lékai, jött Zeitz és Nilson. Marguc is erősítés, szóval erős csapat a Veszprém, de ezt eddig is tudtuk. Az orosz ellenfelet a szakértők a csoportban a 4. helyre taksálják, szóval nem valószínű, hogy egy Final Fourba vágyó Veszprém botlana a csoport egyik leggyengébb eleme ellen. Idegenben talán nem fogják megszórni nagyon az oroszokat, de az a biztonságot jelentő 3-4 gól mindenképp ott lesz a két együttes között a hajrában, és valószínűleg a végén is!

 

144 H Man. United - West Ham United

Tipp: Man. United @ 1.35

Itt lenne az ideje a felzárkózásnak, ez a most vagy soha alkalom. A Leicester elleni 5-3-as zakó valószínűleg kicsit helyre tette a srácokat, és elgondolkodnak, hogy valóban csak erre jók, hogy rajtuk röhögjön a világ. Hol, ha nem otthon tegyék helyre az önbizalmukat. Falcao, Rooney, di Maria, van Persie és megannyi világsztár játszik itt, képtelenség, hogy hazai környezetben nem verjék el a West Ham-et. Ráadásul a Man. U-nak csak a bajnokikra kell koncentrálniuk, be fogják húzni ezt a meccset, vélhetően nem is egy góllal.

 

180 V Villarreal - Real Madrid

Tipp: Real Madrid @ 1.65

A Real túl van a hullámvölgyön. A Sociedad és az Atletico elleni buktákat követően három meccsen 18 gólt szerzett a Madrid, Ronaldo hol hármat vállal, hol négyet... Elképesztő szériát futnak a Blancók, és ha megy a szekér, mi is felszállunk. A Villarreal egy olyan csapat, amely játssza a focit. Ugyanakkor talán gyengültek az előző évhez képest, és a rajt sem sikerült úgy, mint az előző évben. Sokan távoztak a kreatív zónából, és ez látszik is a csapat teljesítményén. Az 5 meccs alatt szerzett 8 pont nem rossz, de a játék volt már jobb is. Legutóbb az Eibar is csak 1-1-et játszottak Uchéék, pedig abban a meccsben is több volt. A Real elkapta a fonalat, és ha 1.65-ös szorzót kínálnak a győzelmükre, nekünk el kell fogadnunk. Ráadásul hiába játszik majd jövő héten BL-meccset a csapat, a szerdai Ludogorets elleni ütközet nem tűnik megoldhatatlan feladatnak. Bale, Ronaldo, Benzema és a többiek elintézik ezt a meccset, nyerni fog a Madrid.

Címkék: sportfogadás, tippmix,