Tippmix tippek: Foci, NFL, tenisz

2014-10-06
A bajnokik után és a válogatott meccsek előtt sem maradunk tippek nélkül. Tenisz, NFL és természetesen foci van a terítéken.

Három eseményt néztünk ki a hét első napjairól. Egy NFL-meccset, egy focimeccset, és hozunk egy tenisz tippet is.

025 V Washington - Seattle

Tipp: Seattle @ 1.34

A Washington elég rossz helyzetben van, hisz Robert Griffin III a csapat első számú irányítója sérüléssel küszködik, így Kirk Cousins kezd. Legutóbb nagy hibaszázalékkal játszott Cousins, rengeteg labádt adott el, az önbizalma nem lehet a helyén. Most a liga legjobb védelme ellen kéne termelni a yardokat, de ez nem igazán fog menni. Hogy mekkora favorit a Seattle, azt jól jelzi, hogy idegenben is csak 1.34-et ér a győzelmük. Nem véletlen, hisz egy önbizalmát veszítő QB-nak kéne győzelemre vezetni a csapatát a liga legjobb védelme ellen. A Seattle a bajnok, erős a támadósor, erős a védelem, nem fog gondot okozni Wilsonéknak a Redskins legyőzése.

 

038 H RB Leipzig - Heidenheim

Tipp: A Leipzig szerez gólt @ 1.20

Érdekes kis találkozót rendeznek hétfőn este a Bundesliga 2-ben. Összecsap ugyanis a két újonc, a Lipcse és a Heidenheim. a két együttesben közös, hogy nagyon jól kezdte a szezont a másodosztályban, a Lipcse a 4. helyen, a Heidenheim a 6-on áll jelenleg.

A Lipcse döntetlennel kezdett a másodosztályban. Az Ahlen ellen m,ég dadogott gépezet, aztán egyre jobban összeértek a játékosok. Az érkezők kezdtek összekovácsolódni, a Lipcse pedig megverte az Auét. Ezt követően kezdett olajozottá válni a játék, otthon például a Braunschweiget és a Karlsruhét is egyaránt 3-1-re verte az RB. A két legutóbb hazai meccsükön tehát háromig jutottak Poulsenék, de legutóbb idegenben a Düsseldorf ellen is lőttek kettőt. A tippünk tehát az, hogy a Lipcse csapata ma is gólt szerez. Nem is titkolják, hogy a csapat célja a feljutás a legmagasabb osztályba. Hatalmas tett lenne egy év másodosztályú tagság után feljutni a legjobbak közé, de van lendület, van akarat, és van pénz is.

 Zorniger elég fiatal kerettel dolgozik, de pont ezért nagyon lendületes csapat, és sikerre éhes focisták alkotják a Lipcsét. Itt játszik például Kalmár is, vagy a horvátok fiatal ásza, Rebic. A fiatal dán csatár, Poulsen hat meccsen hat gólnál tart, szóval itt tényleg olyan tehetséges fiatal srácok fociznak, akik még pályájuk elején járnak, és megvan bennük az akarat. Nem kérdés, hogy a Heidenheim is óriási formában van, legutóbbi két bajnokijukon kilenc gólt lőttek. Igen ám, de mindkét meccset otthon játszották. Ez a csapat a 14 megszerzett pontjából 13-at otthon gyűjtött. Mindhárom idegenbeli meccsén kapott gólt, a Braunschweigtől a Düsseldorftól hármat is. A mi tippünk az, hogy Kalmárék is betalálnak ma este. 

 

058 Babos - S. Zheng

Tipp: Zheng @ 1.78

Babos Timi Tianjinben próbál szerencsét a héten, az ellenfele pedig Saisai Zheng. a kínai lány legutóbb a hong kongi tornán szerepelt, a negyeddöntőben 6-3; 6-4 arányban kapott ki Lisickitől. Ez nem volt meglepő, Lisicki volt a torna favoritja, meg is nyerte a Hong Kong Opent. Zheng előtte egy hazai szabadkártyás versenyzőt vert meg, aztán viszont egy nagyobb skalp, Yanina Wickmayer volt az áldozat. Zhang nincs rossz formában, a US Openen Savchuk, Jaksic, és Zhu is kikapott tőle a kvalifikáción, és ment egy kört Voegele ellen a főtáblán is, ahol végül Safarova állította meg egy három szettes meccsen. Timi legutóbb Vegasban próbált szerencsét. Persze nem kaszinózott, hanem teniszezett. A torna első körében a világranglista 210. helyezettjét verte simán, de ez volt a kötelező kategória. Ezt követően jött Kania Paula, szintén egy ifjú hölgy, akit meg lehetett verni. A negyeddöntőben viszont jött Larcher de Brito, a portugál lány, aki nagyjából Timivel hasonló szinten ütöget. Nem az elit kategória, de jobb, mint az előző két ellenfele volt. Larcher de Brito nem is szórakozott sokat, két szettben küldte tovább Timit, aki meg sem állt Kínáig.

Timi nincs a legjobb formában, így nem lenne meglepő, ha már az első körben búcsúzna a tornától. Zhengnek voltak jó eredményei saját szintjén az elmúlt időszakban, és ne feledjük, ő hazai pályán ütöget majd. Timi sokat hibázott de Brito ellen is, és tényleg volt már jobb formában is, mint itt az idény vége felé közeledve.

Címkék: sportfogadás, tippmix,