Tippmix tippek

2015-07-09
Új kínálat, új tippek csütörtökre! Egy meccs a strandfoci-világbajnokságról, és egy az EL-ből!

015 H Svájc - Omán

Tipp: Svájc nyer @ 1.30

A kétévente megrendezendő strandfoci-vb a FIFA égisze alatt 2015-ben Portugáliában kerül megrendezésre. Négy darab négyes csoportba kaptak besorolást a csapatok, minden négyesből az első kettő lép tovább.

Svájc és Omán meccsén egyértelműen az európai csapat az esélyes. Omán a 2014-es AFC bajnokságon nyerni tudott, de Svájc erősebb, mint az ázsiai riválisok. Az kvalifikációs tornán Jaeggy a legjobb kapus lett, és Dejan Stankovic pedig gólkirály. Stankovic kiemelkedő alakja ennek a sportágnak, rendkívül gólerős játékos. Bika erős lövései vannak, úgy meg tudja rúgni a labdát, hogy az kegyetlenül szitál a levegőben, a kapusok esélytelenek, ha Stankovic-csal kerülnek szembe. Svájc az európai tornán második lett Oroszország mögött, nagy meglepetés lenne, ha a vb-n ne kezdene győzelemmel.

 

043 H FTC - Go Ahead Eagles

Tipp: FTC nyer @ 1.45

A Fradi múlt héten 1-1-es döntetlent ért el Emmenben a GAE vendégeként. Ha így nézzük, komplikált kis párharc, hisz a GAE kénytelen volt Emmenben játszani a sajt pályájuk alkalmatlansága miatt, a Fradi pedig kénytelen zárt kapuk mögött fogadni a hollandokat egy korábbi Rijeka elleni találkozón történt szurkolói viselkedés miatt.

Az odavágón korán vezetést szerzett a Fradi Gera góljának köszönhetően, de a hollandok nem adták fel, és egyenlíteni tudtak. A 2. félidőben nem született gól, pedig helyzet akadt mindkét oldalon. Elég pörgős kis meccs volt a szezon elejéhez képest, reméljük, hogy a visszavágó sem lesz unalmas. A Fradi hétvégén 3-0-ra megnyerte a Vidi elleni Szuperkupa meccset, ez is önbizalmat adhat a zöld-fehéreknek.

Hiába az üresen kongó lelátók, ma a Fradi lesz otthon. A hollandok saját szurkolótáboruk előtt próbáltak 100%-ot nyújtani, de így sem volt esélyük a Fradit megverni. Idegenben, egy üres stadionban semmi pluszt nem fognak kapni. A Fradinál Ramirez visszatérhet a védelem bal oldalára, az odavágón a másik szélen játszott, picikét idegenül. Dilaver játszhat a másik szélen, két támadó felfogású szélső hátvéd, sokat segíthetnek majd a támadások kialakításánál. A Vidi elleni találkozón bizonyította a Fradi, hogy elég jó formában van itt a szezon elején,  a Groupama Arénában be kell húzni ezt a meccset, mese nincs!

A két mérkőzés kombinált oddsa 1.88-as szorzót jelent tippmixen, de az online verziónál, a TippmixPrónál még jobban járunk!

Címkék: sportfogadás, tipp,