Tippmix tippek

2015-06-01
Véget értek a bajnokságok a futballban, de esemény, mint égen a csillag. Ráadásul olyan események amelyekből pénzt is láthatunk! Köszöntsük júniust egy tippmix-szelóval!

012 H Hsieh/Pennetta - Husarova/Kania

Tipp: Hsieh/Pennetta nyer @ 1.28

Nincs miről beszélni, a Hsieh/Pennetta páros egy összeszokott duó. Pennetta egyéniben is jól játszik, jó formában van, Hsieh pedig kiváló páros játékos. Nincs mese, sima 2-0-al hozni kell!

062 V Mianmar - Ukrajna

Tipp: Ukrajna nyer @ 1.43

Mianmar az első meccsén itt az U20-as VB-n 2-1-re kikapott USA ellen. Jól küzdöttek az ázsiaiak, de USA hozta a kötelezőt. Ukrajna sem tehet mást, mint nyer, sőt gólkülönbséget is javítania kell! Láthattuk ma reggel, ahogy a magyar U20-as csapat elveri Észak-Koreát, óriási fizikai fölényben volt Magyarország, Mervó pofátlan gólja is jelezte, hogy nincs egy súlycsoportban a két csapat. Ukrajna minimum olyan erős, mint mi, Észak Korea meg az ázsiai tornán Mianmar előtt végzett, szóval ez a meccs sima kel legyen! Nagyon sima!

074 V Nishikori - Tsonga

Tipp: Tsonga nyer @ 2.87

Igazából ennek a tippnek nem biztos, hogy a 'tuti' szelvényen a helye, de a 2.85-ös odds miatt mindenképp megéri tenni Tsongára. Azért Tsonga nem egy rossz játékos. Tény, hogy nem feltétlenül salakon erős, de azért Tsonga bikaerős adogatásai salakon is gondot okozhatnak a japán srácnak. Nem tuti tipp, de egy buliszelvényre rá lehet húzni J-W Tsongát! A 'hazai' pálya előnye azért a franciáé!

088 V Katar-Portugália

Tipp: Portugália nyer @ ...

Jelenleg még nincs odds, de olyan 1.25 körül várható a portugál siker. Igazából igen egyoldalú meccsre kell számítani, Portugália ontja magából a tehetségeket. Ezek a srácok már komoly szinten játszanak, az U19-es luzitán csapat eb-selejtezőn tán pénteken agyonverte Törökországot Grúziában. Katar egy másik szint! Egy sokkal gyengébb szint! Az is csoda lenne, ha szoros lenne a vége...

238 V Magyarország - Brazília

Tipp: Brazília @ ...

Még itt sincs odds, de reméljük, hogy a magyar csapat jó játéka Észak-Korea ellen elég volt ahhoz, hogy 1.50 körül azért adjanak a bukik a brazilokra. Szép volt a srácoktól az első meccs, a játék minden elemében Észak-Korea fölé nőttek. A szó szoros értelmében fölé nőttek, Mervó és Kalmár is fejjel szerzett gólt, komoly fizikai fölényben voltak a magyar srácok. Az fix, hogy Brazília ellen már nem leszünk fölényben semmilyen szinten. Ráadásul azt is láttuk, hogy a magyar védelem azért sebezhető. Ez nem jött ki Észak-Korea ellen, mert a legtöbb ázsiai akció csírájában elhalt, de azért lehetett látni a magyar védelmen, hogy zavarba lehet hozni. Brazília hozta a legkeményebb meccsét papíron Nigéria ellen, négyet lőtt a fiatal Selecao. Mi sem ússzuk meg a zakót. Vagy ha igen, az nem lenne akármi!

Ha Tsongát nem húzzuk rá a szelvényre, nagyjából 3.50-es szorzót kapunk. Ha bizalmat szavazunk a franciának, akkor nagyjából egy 10-es oddsunk lesz! Tsonga győzelme azért messze áll a tuti kategóriától, de ez egy 2.85-ös odds esetében talán érthető. A másik négy tippnek viszont mindenképp jönnie kéne!

Címkék: sportfogadás, tippmix,