Tippmix tippek

2013-01-26
Nézzünk pár tippet a tippmix hétvégi kínálatából!

130 Bryan/Bryan-Haase/Sijsling

Tipp: Bryan/Bryan (1.13)

Bob és Mike Bryan a férfi páros világranglistát vezető testvérpár. Tizenharmadik Grand Slam győzelmükre készülnek és minden esélyük meg is van rá hogy megnyerjék a döntőt. Australian Openen eddig ötször sikerült nyerniük. Abszolút favoritként lépnek fel a döntőben és nagy meglepetés lenne vereségük annak ellenére is hogy a döntőig kicsit nehézkesebben jutottak el mint ellenfeleik Haase és Sisjling.
Egyikük sem szerepelt még Grand Slam torna döntőjében, így abszolút rutintalanként lépnek fel. Általában első körökben búcsúztak eddig, és mindössze egy 2006-os Louisville-i Challenger torna győzelmet tudtak csak felmutatni. Úgy gondolom, hogy hiába a jó forma a döntőben, ki fog jönni a két páros között a rutin és a különbség, és az amerikaiak megnyerik a döntőt.


199 Barcelona-Bilbao

Tipp: Barcelona (1.15)

Visszatért a hazai csapat legendája Juan Carlos Navarro, és bedobta 3000. pontját az Euroligában, és ennek a hathatós segítségnek köszönhetően nyertek a katalánok a Laboral ellen idegenben a csütörtöki Euroliga fellépésükön, ezzel megszakítva a spanyol riválisuk 17 meccses győzelmi sorozatát. Úgy néz ki ezzel a magabiztos sikerrel kezdi meg a kilábalást a Barca a rossz sorozata után. Mickael vezette baszkok magabiztos győzelem után most odahaza újabb győzelemre készülnek, és erre meg is van minden esélyük.
A baszk vendégcsapat ugyan hétközben magabiztos sikert aratott, de ennek ellenére idegenben nem igazán megy nekik mostanában, hiszen zsinórban 4 vereséget szedtek össze, és mind a Riga, mind a Zaragoza nagyon megverte őket. Ráadásul a katalánok elleni meccseiken Barcelonában általában eléggé nagy verésekbe szoktak belefutni. Magabiztos haza sikert várok.


164 E. Frankfurt-Hoffenheim

Tipp: E. Frankfurt (1.91)

Hazai környezetben a frankfurtiak idén nagyon erősek, és nem gondolom, hogy problémát okozhatna nekik az idegenben védekező mentalitású Hoffenheim gárdája, akik ráadásul idén nincsenek is túl jó formában, és a kiesés ellen küzdenek.
A fontosabb hiányzó  a vendégeknél a védekező középpályás Rudy, és nem gondolom hogy ezzel a deffenzív stratégiával Kurz együttese partiban legyen a hazai csapattal.
A Frankfurtiak otthon olyan csapatokat vertek meg idén, mint Leverkusen vagy a Werder. Meier és Aigner jó játékára most is szüksége lesz a hazai csapatnak, de úgy gondolom ezt a meccset hozniuk kell ha továbbra is harcban szeretnének állni a dobogós helyekért.


173 Elefántcsontpart-Tunézia

Tipp: Elefántcsontpart (1.53)

Az Afrika Kupa egyik fő esélyese győzelemmel kezdte a tornát, és egy újabb sikerrel akár be is biztosíthatnák továbbjutásukat. Drogbáék első meccsen kicsit nyögvenyelősen, de legyőzték az Adebayor vezette Togo együttesét - köszönhetően Gervinho 88.percben szerzett góljának. Azt is tudják az elefántok hogy ennek a csapatnak szinte az utolsó esélye, hogy egy nagyobb nemzetközi tornát nyerjen, mivel 92 óta nem nyertek semmit.
A két Tourével illetve Drogba-Gervinho-Kalou hármassal felálló csapatnak szinte kötelező a győzelem.
Tunézia is jól kezdte az tornát, mivel Algériát verték meg Msakni góljával. Nincsennek olyan neves játékosaik mint riválisuknak, de képesek bárki ellen meglepetést okozni. Khalifa sok fejtörét okozhat az ellenfél védőinek.
Legutóbbi meccsükön tavaly januárban egy barátságos mérkőzésen Touréék nyertek idegenben és most is hasonlósan 1-2 gólos sikert várok az Elefántcsontparti válogatottól.

Címkék: sportfogadás, tippmix,