Tippmix tippek

2015-06-22
Végső fázisához ér a női kosár-Eb, zajlanak a füves borítású tenisztornák, jön a Copa América egyenes kieséses szakasza, és zajlik a női foci-vb is. A Tippmix kínálatában most is érdemes szétnézni

076 H USA (női) - Kolumbia (női)

Tipp: (0-1) USA @ 1.42

Öt csapat már kvalifikálta magát a legjobb nyolc közé a női labdarúgó-vb-n. USA is csatlakozhat, Wambachék számára nem lehet akadály Kolumbia. A dél-amerikai válogatott már okozott egy bravúrt a tornán, amikor is 2-0-ra megverte a végső sikerre is esélyes franciákat, pont ezért az Egyesült Államok válogatottja komolyan fogja venni ellenfelét. Rapionoék a találkozó elejétől fogva éreztetni fogják ellenfelükkel, hogy nincs esélyük. A franciák azért kaptak ki, mert nagy mellénnyel mentek ki a pályára. Az Egyesült Államok maximum akkor enged majd ki, ha 3-4 gól lesz közte.

 

090 H Sloane Stephens - C. S. Navarro

Tipp: S. Stpehens nyer @ 2.02

Ha a WTA világranglistáját nézzük, akkor Navarro lenne az egyértelmű favorit. A spanyol lány a 9. helyen áll, míg ellenfele csak a 43. pozícót tudhatja magáénak. Igen ám, de ezt a meccset nem salakon, hanem füvön játsszák. Suarez Navarro alkata viszont nem igazán alkalmas a füves pályás játékra. Birminghamban ment két kört, megverte Babost és Kuznetsovát, de Karolina Pliskova nagyon simán 6-2; 6-2 arányban elverte. Navarro szervája sebezhető, Stephens a Broady elleni selejtezőn beütötte magát, hiába előrébb rangsorolt a spanyol lány, füvön Stephens lazán elverheti.

 

112 U21 Csehország - U21 Németország

Tipp: Németország nyer @ 1.55

Az U21-es EB-n a házigazda csehek előbb kikaptak 2-1-re Dániától, majd 4-0-ra lenyomták Szerbiát. Ezen a találkozón a cseh együttes számára biztos továbbjutást csak a győzelem ér, a németeknek a továbbjutáshoz elég a döntetlen is! Persze nem fognak Vollandék ikszre játszani, nem is lehet. Németország a Szerbia elleni 1-1-et követően 3-0-ra nyert Dánia ellen. Volland kétszer köszönt be, és Ginter is jegyzett egy gól, sima 3-0-ra nyertek a német fiatalok. Nem meglepő, hisz a német keretben stabil Bundesliga játékosok játszanak, ezek a srácok alapemberek a Schalkéban, 'gladbachban, Hoffenheimben... -de van liverpooli légiós, és persze ter Stegen, aki friss BL-győztesnek, spanyol bajnoknak és spanyol kupagyőztesnek vallhatja magát. Itt nyáron egy U21-es Eb-siker is összejöhet, aztán ha itt továbblép a német együttes, jövőre biztosítja helyét a riói Olimpián. Nem is kérdés, melyik a jobb csapat, és a Dánia elleni 3-0-ás meccsen már az igazi német együttest láttuk, azt, amelyik esélyt sem ad ellenfelének.

 

223 H Chile - Uruguay

Tipp: Chile jut tovább @ 1.32

Végül egy Copa América párharc. Chíle házigazdája a 2015-ös Copának, és jó esélye van, hogy meg is nyerje. Tele van a csapat klasszis focistával, Sanchez, Orellana, Vidal, Medel... egészen Claudio Bravo kapusig bezárólag világsztárok minden poszton. Uruguay játéka elég szürke eddig, azért Suarez hiányzik ebből a csapatból. Chíle még sosem nyert Copát, most jó esélye van rá. Neymar nélkül a brazil együttes sem az igazi, Kolumbia is halovány, talán egyedül Argentína az, amely gondot okozhatna Vidaléknak. Hazai pályán Chíle nem fogja elszórakozni a továbbjutást.

Kombinált odds: 5.87

Címkék: sportfogadás, tipp,