Tippmix tippek

2013-03-21
Nézzünk egy csütörtöki-pénteki kombit, egyelőre VB selejtezek nélkül! A VB selejtezők ugyanis külön szelvényt érdemelnek! (hamarosan)

030 Szeged - Montpellier

Tipp: Szeged @ 1.03

Montpellierben 9-6-ra tudtak nyerni a szegedi pólósok, hazai pályán szintén csak az a kérdés, mennyit tesznek közé Molnárék! A Montpelliernek a B csoportban is két győzelme volt, a gyengécske Kreuzlingent verték oda-vissza, a Jug, a Zvezda és az Olympiacos elleni meccsekhez olyan sok közük nem volt! A Szeged 7-0-1-es mérleggel nyerte a csoportját, igaz valamivel könnyebb ötös volt ez, mint a franciáké. Kérdés így sem sok van, hazai közönség előtt a Szeged gálázni fog, és magabiztosan nyeri ezt a meccset!

 

045 U21 Anglia-U21 Románia

Tipp: Anglia @ 1.30

 Ma este az Adams Parkban Aglia és Románia U21-es csapatai felkészülési meccset játszanak, amit a Sport2 is élőben közvetít. Stuart Pearce tanítványai nem szoktak csalódást okozni mostanában, legyen az barátságos, avagy tétmeccs. Wickham, Ince, Delfouneso, Henderson, McEachran, Lansbury, csak néhány név a sok közül. Nagyon érett játékosok egytől egyig, fiatal koruk ellenére klubcsapataik alapemberi ők! Taktikailag remekül felkészített együttes, csak a legnagyobbak vehetik fel velük a versenyt, németek, spanyolok, franciák ...

Legutóbb felkészülési mérkőzésen Svédország utánpótlás együttesét verték el, de nagyon. Nagyon kellemetlen időjárási körülmények között tudtak szemkápráztató futballt játszani az angol srácok, hiába volt sártenger a pályán, nem ívelgették a labdát. Nyoma sem volt az ívelgetős focinak, és elképesztően pontos passzokkal operáltak, pedig senki sem szólhatott volna, ha egy-egy átadás rossz helyre megy...

Ince azon a meccsen kétszer köszönt be, Shelvey és Wickham is lőtt egy-egy gólt, de vagy 5-6 ajtó ablak ziccer is kimaradt, ez a 4-0 nem is mutatja, mekkora volt a két együttes közötti különbség. Vélhetően Románia is asszisztálni fog az angol srácok újabb győzelméhez, de hát lenne még egy-két válogatott, amely ugyanezt tenné... Sima 3-0, 3-1. ...

 

054 Olaszország-Brazília

Tipp: Brazília szerez gólt @ 1.22

 Az olaszok és a brazilok ma este Svájcban csapnak össze egy felkészülési meccsen. Az olasz kezdőről még nem sokat tudni, ám a brazilok mestere nem titkolózik, és elárulta a sajtónak, hogy néz majd ki a Selecao ma este. Íme:

Brazil: Julio Cesar; Dani Alves, Thiago Silva, David Luiz, Filipe Luis; Fernando, Hernanes, Oscar; Hulk, Fred, Neymar

Nem létezik, hogy egy valójában tét nélküli meccsen ne csinálnának gálát! Legutóbb az angoloktól vereséget szenvedtek 2-1 arányban, aligha szeretnének újabb zakóval gazdagabbak lenni.

Az olaszok kezdőjéről még semmi hír, de mivel nincs veszítenivalójuk, valószínűleg ők sem a védekezésre rendezkednek be. Élvezetes meccs, és mindenképp sok gól várható.

 

057 Ekaterinburg - Bourges

Tipp: Ekaterinburg @ 1.08

Taurasi, Nolan és Parker...-ez csak három ok, amiért a Ekaterinburg nyeri ezt a meccset. Egyébként ami a Final Eightet illeti, a hazai pályán játszó orosz gigaklub átlagban 27 ponttal nyerte meccseit, pedig itt már elvileg csak a legjobbak vannak. Verhetetlenek, és ami nagy baj az ellenfelekre nézve, formában is vannak. Emellé jön a hazai pálya és a közönség, és ilyen sztárok ellen a sporik sem szívesen fújnak.

A francia Bourges valószínűleg eleve feladja a meccset, és tartalékolja az erejét a bronzmeccsre, ahol azért nem indulnak majd esélytelenül vélhetően a Kassa ellen.

 

058 Fenerbahce - G. A. Kosice

Tipp: Fenerbahce @ 1.20

A női Euroleague Final Eight-ben talán egyedül a Fenert tartják a szakértők olyan erősnek, hogy a Ekaterinburgot meg tudják szorongatni. Hogy a Fenerbahce-Ekaterinburg meccs összejöjjön, ahhoz a törököknek először a Kassát kell elverni.

A Kassa a Galatasarayt és a Polkowiczét is elverte, ami nagyon szép eredmény! Ők vélhetően simán aláírták volna azt, hogy az elődöntőben vannak. Talán a meccs elején fogják bírni a tempót a törökökkel, de a végére alighanem elfáradnak Krivacevicék.

A Fenernél ott van Pondexter és McCoughtry, akik ketten simán képesek meccseket eldönteni. Így volt ez legutóbb is, amikor is a Fenerbahce 7 ponttal elveszítette az első negyedet a Szpratak Moszkva ellen, ám a másik hármat már behúzta. Angel McCoughtry masszív dupla-duplát hozott (16 pont -14 pattanó), Pondexter pedig szórt 26 pontot, így a végén nem nagyon volt kérdés, melyik a jobb csapat.

Ezen a találkozón is maximum az első 15-20 percben lehet ellenfele a Kassa a Fenernek, aztán mindenképp kijön majd a két csapat közti különbség.

A döntőben tehát összejöhet a Fenerbahce-Ekaterinburg, a bronzmeccsen pedig a Kassa-Bourges összecsapás. Legalábbis ez a papírforma, és nagyon úgy tűnik, nem is fog borulni!

 

Ez tehát a csütörtöki-pénteki tippmix szelvényünk, mindenkinek sok sikert kívánunk hozzá! A kombinált odds 2.10-es, azaz durván egy duplázós szelvény! Elég 'tuti' meccsek, szóval ha minden jól alakul, ezen a szelvényen nem kell sokat izgulni! :D

 

Címkék: sportfogadás, tippmix,