Sportfogadás tippek: Napoli - Wolfsburg

2015-04-23
A Napoli múlt csütörtökön 4-1-re legyőzte a Wolfsburgot idegenben. Meglepő eredmény volt, senki sem számított rá, hogy a Nápoly lefocizza a Bundesliga 2. helyén álló csapatát. Dosték továbbjutására elég kevés esély maradt, de ismerjük a németeket, soha nem adják fel!

Napoli - Wolfsburg

Tipp: mindkét csapat szerez gólt

Odds: 1.53

Iroda: bet365

Kezdés: ma 21:05

 

Az odavágón tehát 4-1-re nyert a Napoli a Wolfsburg otthonában, és ezzel valószínűleg el is döntötte a továbbjutás sorsát. Persze aki lebecsül egy német csapatot, aki előre leírja a VfL-t, az nem jól teszi. Ezeket a német csapatokat soha nem lehet lebecsülni. Kedden a Bayern is bizonyított, most a Wolfsburgon a sor. Persze nagyon más a két együttes helyzete, a Bayern otthon játszott, és 'csak' kétgólos volt a hátrány. A német-csapat idegenben játszik, és három gólt kéne 'kiradírozni'. Nem mondjuk, hogy sikerülni fog, de abban biztosak vagyunk, hogy a Wolfi megpróbálja a lehetetlent.

Hecking mesternek ugyanakkor arra is figyelnie kell, hogy a csapata hétvégén igen fontos bajnokit játszik a Mönchengladbach-al. Ettől függetlenül a Wolfsburg megpróbál focizni, azért ez a Napoli nem verhetetlen csapat.

Kérdéses ugyanakkor, hogy milyen kezdőt állít össze Hecking mester. Kérdéses de Bruyne, Luiz Gustavo, Vierinha, Hunt és Schürrle játéka is. Dost helyett is játszhat pl. Bendtner, szóval nehéz megtippelni, milyen összeállításban lép pályára a Wolfsburg. Ugyanakkor akik kezdenek, azok bizonyítani szeretnének, és megnehezíteni a Napoli dolgát.

Az olasz együttes vélhetően otthon is a gyilkos kontráira épít. Teheti is három gólos előnyben. Teheti, hisz olyan spílerek játszanak elöl, mint Callejon Hamsik, Mertens vagy Higuain. Második hullámban érkezik Inler, aki a nagy bombáiról híres, vagy széleken Maggio és Ghoulam. Ilyen előny birtokában a Napoli nyugodtan játszhat kontrákra, egyébként is fekszik az olaszoknak ez a fajta foci, amikor labdaszerzés után két-három húzásból az ellenfél kapuja elé kerülnek.

A Wolfsburg csak altat, hogy nem érdekli már a meccs. Német csapatok nem adják fel, és a Napoli is rosszul teszi, ha az odavágó után lezártnak tekinti a párharcot. Ne feledjük, idén a Wolfsburg már a Bayernt is meg tudta verni 3 góllal, akkor a Napoli ellen miért ne sikerülne. Tény, kevés esély van rá, de van. A mi tippünk, hogy nyílt, őszinte meccs lesz, akik pedig pályára lépnek a két csapatban, azok focizni szeretnének!

Sok sikert mindenkinek!

Címkék: sportfogadás, tipp,