Tippmix tippek

2013-03-05
Nézzünk szét, mire is érdemes fogadni a Tippmixen! Jönnek ismét a BL meccsek, ilyenkor a lottózókban is érezhetően megnő a forgalom. Nem maradhatunk szelvény nélkül mi sem! Nézzük a fortunaweb.hu tippjeit

143 Borussia Dortmund - Shakhtar Donetsk

Tipp: 2.5 gól felett @ 1.58

A mérkőzésről már írtunk a napi tippajánlóban, de a meccs nem maradhat ki a szelvényünkről sem. Az odavágón elért 2-2 azt jelenti, hogy amíg itt is ki nem alakul a 2-2, mindig kell támadni valamelyik együttesnek. Ha az ukránok szereznek vezetést, akkor a BVB-nek, ha a BVB, akkor az ukránoknak. Egyébként eleve mindkét együttes támadásorientált, nem véletlen, hogy az első meccsen is 4 gól született, és 25 kapuralövést jegyeztek fel a statisztikusok.

Ez a BVB-Shakhtar mérkőzés is rengeteg eseményt tartogat, és persze gólokat. Könnyen lehet, hogy a Götze-Reus-Kuba hármas Lewandowskival összehoz egy triplát. Ha Ukrajnában kettőig jutottak, otthon simán lehet belőle 3-4 is.

Ugyanakkor ne írjuk le a Shakhtart, remek kis csapat, és a támadójátékuk szintén irigylésre méltó! Nehéz elképzelni, hogy a 'bányászok' rúgott gól nélkül játszák le a 90 percet Dortmundban.

 

156 Man. United - Real Madrid

Tipp: mindkét csapat lő gólt @ 1.38

Madridban 1-1-et játszottak a felek, így a Real van lépéskényszerben. Egyébként mindentől függetenül mindkét együttes kirobbanó formában! A Man. U vezeti a Premiershipet, a Realnál pedig sehol sincs már az év eleji széthúzás, botladozás. Most, hogy szinte biztos Mourinho távozása, a Real ismét úgy játszik, ahogy egész évben kellett volna! CR7 is a toppon, és különben is, mi adjon nekik lendületet, he nem a két el Clásico siker! Ezek most egy oroszlánfalkának is nekimennének, a Blancók tele vanak önbizalommal!

Ugyanakkor a Man. United vezeti a Premiershipet, rengeteg gólt lőnek, és nem ismernek kegyelmet! Fergusen szerint a csapata most erősebb, mint az az együttes volt, amely pár évvel ez előtt triplázni tudott. Tény, hogy a Vörös Ördögök sem ijednek meg az árnyékuktól, és tudjuk a Real Madridról is, hogy hátul meg lehet marni őket! Aztán a La Liga mezőnyében ritkán jönnek szembe olyan csapatok, ahol Rooney és Van Persie féle csatárok rohamoznak!

Nagyon sanszos, hogy itt is potyognak majd a gólok, ahogyan a BVB-Donetsk mérkőzésen is!

 

183 FTC-Győr

Tipp: Győr @ 1.3

A Fradi és a Győr kiemelkedik a magyar mezőnyből, ám a két gigász közt is van egy szakadék. Indoklásnak elég banálisnak tűnik annyit írni, hogy azért győz a Győr, mert mindig megverik a Fradit, pedig nagyjából így van.  Az utolsó kilenc meccsükön 2009-ig visszamenőleg 9-0 a mérleg a győri lányok javára, és meccsenként 8.33 góllal nyerik ezeket a találkozókat a győriek. A Fradinál ráadásul sérült kulcsjátékosok is vannak, míg a Győr gyakorlatilag egy komplett világválogatott. Meglepő lenne, ha a Győr 19-0-0-ás mérlegén a Fradi rontani tudna, és ne húznák be Görbiczék a 20 győzelmüket...

 

214 Juventus - Celtic

Tipp: Juventus szerez gólt @ 1.07

A Juve a Celtic Parkban hármat gurított a glasgowi zöld-fehéreknek, így az egyetlen párharc, ahol 99.99%-ra meg lehet mondani, hogy a Juve lép tovább! A torinóiak otthon is esélyesek, és elképzelhetetlen, hogy egy góllal ne vegyék el a Celtic focisták maradék kedvét is! Otthon azért a közönséget is illik kiszolgálni, és a két együttes közt tényleg nem kicsi a tudásbeli különbség. Skóciában úgy rúgott hármat a Juve, hogy igazából könnyendén, lazán fociztak, és amikor a kapu elé keveredtek, kegyetlenül kihasználták a kínálkozó alkalmakat.

Ez az 1.07 nem váltja meg a világot, de töltelék oddsnak kiváló!

 

224 PSG - Valencia

Tipp: Valencia szerez gólt @ 1.45

A PSG Valenciában 2-1-re nyerni tudott, és rengetegen biztosra veszik a párizsiak sikerét! Mi azonban nem, mert a Valencia egy olyan csapat, amely nem adja van, és van szíve ennek az együttesnek! Gyakorlatilag a legjobbjaik évről-évre távoznak, Mata, Silva, vagy épp David Villa sincs már, de Jordi Alba is itt rúgta még a bőrt nem is oly rég! A Valencia azonban továbbra is ott van a legjobb spanyol együttesek közt, és az sem véletlen, hogy a BL csoportkörből is továbbléptek!

Otthon nagyon gyámoltalanul kezdtek, 2-0-ra is vezetett a PSG, ám egy gólt azért bekotortak, hogy a PSG focistái azért el ne bízzák magukat! Ráadásul Ibra ismét nem bírt magával, két mérkőzésre eltiltották a svéd klasszist, így ezt a mérkőzést is a lelátóról nézi.

Ez mindenképp jó hír a Valencia számára, Ibra nélkül azért Lavezziék nem annyira hatékonyak. Különben itt veszíteni valója most már a PSG-nek van, a Valencia itt csak nyerhet. Még egyszer nem fognak olyan gyengén kezdeni, mint az odavágón! Soldado, Jonas és a többiek képesek ezt a párharcot még a maguk javára is fordítani, de mi megelégszünk azzal, ha egy gólt összehoznak a denevéresek. A PSG védelme nem rossz, ám a hétvégén a kis Reims emberhátrányból is gólt tudott szerezni ellenük, amit meg is tartott jó 20 percen keresztül! Jó csapat a PSG, de nem verhetetlen!

Ezek a mi tippjeink, sok sikert kívánunk hozzájuk!

 

Címkék: sportfogadás, tippmix,