Tippmix tippek

2015-07-03
Ismét összeállítottunk egy Tippmix-szelvényt, reméljük, most is sikerrel járunk! Női röplabda, női futball-vb, Forma-1 és magyar Szuperkupa szerepel a listán. Nézzük

092 H Brazília - Japán

Tipp: Brazília @ 1.24

Női röplabdáról van szó, méghozzá World Grand Prix a lányoknál. Tavaly a brazil együttes az 1-es csoportot 9-0-ás mérleggel nyerte meg, ami nem akármi. A 30 lejátszott set-ből 27-et megnyertek! Tavaly ezen a tornán 3-0-ra nyert Brazília, a két együttes utolsó 10 meccséből 9-et a dél-amerikai együttes nyert meg. Ma sem lesz ez másként, a brazil lányok behúzzák ezt a mérkőzést is, és győzelemmel nyitják a 2015-ös World Grand Prix-t.

 

185 H Németország - Anglia

Tipp: Németország végez a 3. helyen @ 1.25

A női foci-vb bronzmeccséről van szó, ahol elvileg csalódott csapatok találkoznak. Ez némileg igaz, hisz mindkét együttes ott volt a finálé küszöbén, de nem tudta átlépni azt. Maradt a bronzmeccs, és ha már így alakult, nyilván a németek és az angolok is meg szeretnék nyerni a bronzmeccset. Anglia egyébként meglepetésre jutott el ilyen magasságokig, és ha nincs az a peches öngól, talán már a döntőre készülnek Jill Scotték. Jó kérdés, okozott-e valamilyen törést az angol lányokban az a nem mindennapi öngól, megtörte-e a lendületet. Vélhetően igen, ráadásul a német együttestől tarthatnak is, hisz a 21. században négyszer találkoztak, de egyszer sem tudtak nyerni Anglia lányai. Egy 0-0 mellett három kiadós zakó, két 3-0-ás, és egy 6-2-es. Most sem az angoloknak áll a zászló, Németország nem fog érem nélkül távozni Kanadából!

 

202 H F1 - Brit Nagydíj

Tipp: Hamilton nyer @ 1.50

A brit nagydíjat tavaly Hamilton nyerte, méghozzá úgy, hogy csak a 6. rajtpozícióból indult. Most vélhetően ott lesz az élen mind az időmérőn, mind a futamon vasárnap. Nála jobban kevesen ismerik a pályát! Aztán ha jön az eső, attól sem kell félni, Hamilton az egyik legjobb esőmenő a mezőnyben!

 

244 H Videoton - FTC

Tipp: A Videoton nyeri a Szuperkupát @ 1.68

Úgy hangzik ez a Szuperkupa megnevezés, mintha nagyon komoly kis rangja lenne, de a világon semmi rangja nincs. Ez nem több egy szimpla felkészülési találkozónál, annak viszont tökéletes. Illetve az lenne, de az az igazság, hogy nagyon meglepne minket, ha a Ferencváros a legjobbjaival állna fel. A Fradi csütörtökön EL meccset játszott Emmenben a holland GAE ellen, és bizony az 1-1-es végeredmény nem túl megnyugtató, ahogy a mutatott játék sem. Doll pihentetni fogja azokat a labdarúgókat, akik majd a visszavágón játszani fognak. Itt a szezon kezdetén, vagy inkább előtte a csütörtök-vasárnap-csütörtök triplát kevés srác bírná ki. A Videotonnak viszont tökéletes edzőmeccs, a fehérváriak BL-selejtezőre készülnek, így pont kapóra jön ez a találkozó. A Vidi otthon játszik, és a BL-mérkőzés még odébb van, így az új mester pályára küldheti legjobbjait. Nyílván saját közönség előtt a Vidinek fontosabb a meccs, a Fradi az EL-visszavágóra tartalékol majd!

 

255 H USA - Japán

Tipp: USA nyeri a VB-t @ 1.34

A női vb döntője! Nem meglepetés, hogy USA eljutott a fináléig, bár az tény, nem kápráztatott el minket ez a gárda. Ugyanakkor rendkívül stabilak maradtak végig a tornán, elverték a németeket 2-0-ra az elődöntőben, szóval egyértelmű, hogy itt a helyük! A japán együttes döntője annak ellenére is meglepetés, hogy a legutóbbi tornát a Nadeshiko becenévre hallgató válogatott nyerte. Japán lányai most sem vicceltek, és ha nem ment a játék, akkor is szerencséjük volt, hisz ez ellenfelek rendre hibáztak. Ausztrália ellen a nyolc között az utolsó pillanatban lőtt gólt Japán, aztán az angolok elleni elődöntőben is ott volt az a mákos öngól, aminek köszönhetően továbbléptek Miyamáék. Félő, hogy a döntőben nem bízhatja magát a szerencsére japán. Az dönthet, hogy a japán védelem nem igazán tud majd mit kezdeni a Wambach-féle erőcsatárokkal. USA tanult a négy évvel ez előtti vb-meccséből. Azóta az Egyesült Államok már többször megverte Japánt, nyert az ázsiai együttes ellen barátságos meccsen, az Algarve Kupán és az Olimpián is. Ráadásul USA Kanadában félig otthon érezheti magát, szóval óriási meglepetés lenne, ha Japán megvédené címét.

Kombinált odds: 5.23

Címkék: sportfogadás, tipp,