Tippmix tippek

2015-07-13
Indítsuk a hetet egy Tippmix-szelvénnyel! Három hétfői esemény mellett egy keddi tenisz meccs is helyet kapott!

031 V Oroszország U19 - Németország U19

Tipp: Németország nyer @ 1.80

Zajlik az U19-es EB, ahol a B csoportban mind a négy csapat 3 ponttal rendelkezik két kör után. Németország az első meccsén 3-0-ra kikapott Spanyolországtól, majd megverte 1-0-ra Hollandiát. Az oroszok Hollandiától kaptak ki, és a második találkozójukat nyerték meg a spanyolok ellen. Ne szépítsük, bunda az egész torna, ettől függetlenül egy hétindító Tippmix-szelóra oda lehet húzni a németeket. Werner, Sané vagy Amiri képes megvillanni a németeknél, 1.80-as oddson érdemes megpróbálni behúzni a német sikert.

Ugyanakkor tény, hogy ezek a srácok, mint pl. Sané, aki a Schalke csapatában pl. óriásit focizott a Real Madrid elleni visszavágón, nem biztos, hogy 100%-ot belead egy ilyen tornán, amikor a társak már edzőtáborban vannak. Féltik a helyüket, szóval ezért ez a sok meglepetés az ilyen utánpótlás tornákon, pláne ha már a felkészülési időszakra esnek. Ettől függetlenül bízhatunk a tiszta játékban, és ha már pályára lép egy csapat, valószínűleg nem dobja el direkt az elődöntő lehetőségét.

 

011 H Portugália - Argentína

Tipp: Portugália nyer @ 1.30

Portugália rendezi a strandfoci-vb-t 2015-ben. Az első meccsét be is húzta a luzitán csapat 4-2-re Japán ellen, ám a második meccsük nem sült el túl jól! Szenegál megverte Belchiorékat, az utolsó harmadot 4-1-re nyerte az afrikai együttes. Nagyon megnyomták a szenegáliak a 3. harmad elejét, két gyors gólt lőttek, a portugálok pedig lefagytak, és nem voltak képesek felpörögni. Argentína strandfociban azért fogható, ha a portugál együttes összekapja magát, hazai környezetben behúzza a meccset, és továbblép!

 

012 V Japán - Szenegál

Tipp: Szenegál nyer @ 1.98

Szenegál a nyitómeccsén kikapott Argentína ellen, és a házigazda portugálok ellen sem kezdett igazán jól, aztán a harmadik harmadban elkezdett agresszíven játszani az afrikai együttes. Igen impresszíven játszottak Sylláék, mentek minden labdára, és bizony nagyon keményen játszottak, ami nem ízlett a portugáloknak. Ha ezt a keménységet át tudják menteni a Japán elleni mérkőzésre, nem vitás, hogy nyernek! Jobb a szenegáli csapat, és egy ilyen bravúr után aligha an önbizalom-hiánya a csapatnak.

078 V Vinci - Babos

Tipp: Vinci nyer @ 1.68

Babos Timi nem szórakozott az elmúlt két héten Wimbledonban. Egyesben egy kör után Serena Williams ellen nem volt esélye nyerni, ám Mladenovic-csal elődöntőt játszott a női párosban, és a vegyespárosban Peyával döntőzni tudott, ahol simán kikaptak, de nagyon szép eredmény ez így is!

Vinci ellenben hamar búcsút intett Wimbledonnak, egyesben egy kört sem ment, és párosban sem jutott sokáig. Az fix, hogy sokkal jobban rápihenhetett erre a tornára. Feltöltődve érkezett, míg Babos Timi úgy esik majd be erre a romániai tornára.

Ami még nagyon fontos, hogy Babos az elmúlt két hetet füves borításon játszotta végig, egy ilyen éles váltással visszatérni salakra, az nem lesz egyszerű. Ráadásul ugye párosban játszott rengeteg meccset, visszaállni salakra, ráadásul egyesben, nagyon éles váltás lesz ez. Vincinek jó esélye van, hogy behúzza ezt a meccset, fizikálisan és mentális is jobb állapotban lehet.

Kombinált odds: 7.78

Címkék: sportfogadás, tipp,