Tippmix tippek

2015-03-13
Minket nem zavar a péntek 13, sőt épp ellenkezőleg. Bő a hétvégi kínálat, van miből válogatni, szóval csapjunk is bele! Pénteki és szombati meccsek a szelón, vasárnap pihenünk, ahogy az NBI is teszi!

075 H Vienna Capitals - Alba Volán

Tipp: Vienna Capitals győzelem @ 1.65

Az Alba Volán igencsap szép szezont fut az EBEL-ben. A rájátszás első körét is remekül kezdték Kovácsék, 2-0-ra vezettek a Vienna elleni párharcban. Otthon is nyertek, idegenben is, aztán a 3. meccsen a Capitals szépített, és 2-1 az állás még mindig a Volán javára. A párharc sajnos nem mindig a szép és kreatív jégkorongról szól. Játékban jobb a Volán, és ezt vélhetően a Vienna is tudja, ezért megpróbálja aljas módszerekkel, verekedések provokálásával megtörni az osztrák együttes a fehérváriak játékát. Megpróbálják kizökkenteni a Volán játékosait, és ebben a bírók is partnerek voltak a 3. meccsen. Sajnos, ha ilyen felfogásban folyik majd tovább a párharc, a sporik pedig tűrik ezt a stílust, akkor bajban lehet a Volán. Egyszer nyertek Benhamék idegenben, de most arra tippelünk, hogy a Vienna 2-2-re módosítja a párharc állását. Nem jobb csapat semmivel az osztrák, sőt, de félő, hogy hazai jégen a sporik nem a Volánnak fújnak majd, márpedig ilyen ki-ki meccset, ahol nüanszok dönthetnek, nyugodtan 'haza lehet fújni'. Sajnos hazai lesz!

 

115 H Valencia - Deportivo

Tipp: Valencia győzelem @ 1.35

A Valencia is remek szezont fut. Ugye a Denevéresek idén nem léptek pályára egyik európai kupasorozatban sem, ezért sok energia marad a bajnokságra. Sokkal több, mint a riválisoknak. A Barca és a Real MAdrid már aligha fogható be, de a Valencia és az Atletico nagy harcban van a 3. helyért, amely automatikus BL-főtáblát ér. A Valencia otthon kegyetlenül erős, a Depor pedig egy kiesőjelölt együttes. A Valenciában minden poszton minőségi játékosok fociznak, a Deporról ez nem mondható el. A Mestallában a Deportól sokkal erősebb csapatok is megégnek, nem kérdés, hogy Feghouliék begyűjtik a három pontot.

 

141 H Dortmund - Köln

Tipp: Dortmund győzelem @ 1.31

A Dortmund fontos BL meccs előtt áll, jövő héten otthon fogadja a Juventust. Igen ám, de ahhoz, hogy jövőre is indulhasson valamelyik európai kupasorozatban a BVB, ahhoz a bajnokságot sem szabad elhanyagolni. Fontos, hogy legalább az EL összejöjjön, mert gondoljunk bele, arrafelé 60-70 ezren tuti kimennének egy EL csoportmeccsre is, jegybevétel szempontjából sem mindegy. A BVB otthon nem fog kegyelmezni a Kölnnek, a Kecskések amúgy sem túl acélosak idegenben. Úgy néz ki, Reus tud játszani, már múlt héten, Hamburgban is pályára lépett. Felgyógyultak az influenzások is, Kampl, Kagawa is fitt, kész a bevetésre. Csak Grosskreutz és Piszczek sérült, de ilyen mély keretnél ez nem probléma. A szűrő posztokon is tud rotálni Klopp, most, hogy Bender, Kehl, Sahin és Gündogan is egészséges, és akkor még nem említettük Jojicot. Tavasszal ez a BVB már sokkal ütőképesebb, mint volt ősszel, otthon nem fog hibázni a Köln ellen, hiába van már közel a jövő heti BL-találkozó

 

166 V Ajka - Vasas

Tipp: Vasas győzelem @ 1.85

Bitang erős kerete van a Vasasnak! Az NBII mezőnyéből kiemelkedik a csapat, egyértelmű célja a feljutás. Jelenleg listavezető, de a Mezőkövesd és a Gyirmót is ott van szorosan a piros-kékek mögött. Az Ajka a 11. helyen áll, a cél a bennmaradás. Óriási különbség van a két keret minősége között, így nem is véletlen, hogy az Ajka eddig tavasszal nem nyert meccset, a Vasas pedig nem veszített. A Vasas a felkészülési időszakban NBI-es csapatokat is megvert, fejet hajtott előtte például a Puskás és a Kispest is. Hatalmas a tudásbeli különbség, az Ajka közel a harmadosztályhoz, míg ez a Vasas az NBI-ben is megállná a helyét már most! A hétvége tutija!

Ezt a négy tippet kombinálva 5.40-es oddsot kapunk, ami elég jól néz ki! Sok sikert mindenkinek a tippekhez, és kellemes hétvégét!

Címkék: sportfogadás, tippmix,