Tippmix tippek

2015-04-10
Hétvégére 7 eseményt néztünk ki magunknak, amit természetesen meg is osztunk. Nézzük, melyek azok a tippek, amelyeket kimazsoláztunk a Tippmix kínálatából.

067 Din. Kurszk-Jekateringurg V

131 Schalke - Freiburg H

160 Szigetszentmiklós - Vasas V

167 Real Madrid - Eibar H

169 Malaga - Atletico Madrid V

242 Man. United - Man. City V (2.5-nél több gól lesz)

246 FTC-UTE H

Kombinált odds: 24.95

A Kurszk-Jekaterinburg egy női kosármeccs, méghozzá az Euroliga egyik elődöntője. Mindkét együttesben világsztárok pattogtatnak, igazából a Kurszk győzelme sem lenne szenzáció olimpiai és világbajnok játékosokkal a csapatban, de a Jekaterinburg kerete picikét erősebbnek tűnik, és az Euroliga-rutin is mellettük szól. Nem haragszunk meg, ha valaki ezt a tippet kihagyja a szelvényről, mi viszont bízunk a tippben!

A Schalke-Freuburg meccsen egyszerűen nyernie kell a hazai csapatnak. A gelsenkircheni együttes csak úgy érhet oda a top4-be, ha ezt a meccset hozza. Jelenleg csak az 5. helyen áll a Schalke, 8 pont a lemaradás a 4. Leverkusenhez képest. Ez rengeteg, hisz már csak 7 kör van hátra. Ha ezt a meccset nem hozza di Matteo csapata, végleg búcsút inthet a BL-nek. Nyert ugyan két meccset a Freiburg az előző két körben, de idegenben azért nem jellemző a pontszerzés Schmidtékre. Kulcsmeccs a Schalke szezonját illetően, nem hibázhat a hazai csapat!

A Vasast legutóbb is behúztuk, hozta is a kötelezőt! Most is arra számítunk Szanyó Károly csapatától, hogy nyer hétvégén. A Vasas kerete kegyetlenül erős az NBII átlagához képest. Legutóbb 4-1-re verte a piros-kék mezes együttes a Szolnokot, most Szigetszentmiklóson kéne begyűjteni a 3 pontot. A SziSe nincs jó formában, de ezzel a kerettel Horváth Ferenc se képes csodára. De az az igazság, hogy a Szigetszentmiklósnak "nem a Vasas az ellenfele".

A Real-Eibar meccsre nem nagyon szükséges indok. Itt is elmondható, hogy CR7 egymaga több gólt szerzett, mint az egész Eibar. A hazaiak győzelme 1.05-ös oddsal fizet, nincs kérdés, hogy nyer-e a Fehér Balett, csak az a kérdés, hogy mennyivel.

Malagán nem vár könnyű találkozó az Atletire, de ha dobogón akar zárni Simeone csapata, ezt a meccset is hozni kell. Egyébként mióta az argentin mester átvette az Atletit, a 'tico nem kapott ki a Malagától. Igazából két hasonló stílusban játszó együttes, mindkettő a stabilitás jellemző, de azért a madridi együttes előrejátékban jobb. Erősebb a középpálya, és több a potenciális góllövő. Az Atleti most sem fog gálázni, de behúzza a meccset 2-0-ra, ahogy szokta! Közel kettes szorzót nem szabad otthagyni, mégis csak a bajnokról van szó!

Manchesterben városi derbit rendeznek a United és a City részvételével. A City kb. elszállt a bajnoki címet illetően, legutóbbi három idegenbeli bajnokiján kikapott. Kész tragédia, és ha azt nézzük, hogy a Burnley és a Crystal Palace is elkente a City-t, sok esélye most sem lesz Agüeróéknak. A United remek formának örvend, sorra húzza be a bajnokikat, és már a City-t is megelőzte. A Vörös Ördögök célja, hogy a dobogón zárjanak, ahhoz pedig nagy lépés lenne a hétvégi siker egy rivális ellen. Óriási meccs lesz, igazi adok-kapok. Az utolsó 4 derbit egyébként a City nyerte, de elnézve Pellegrini csapatának formáját, ez a széria könnyen megszakadhat. Evans, Smalling, Wilson és Show hiányzik majd a Man. Unitedből, ám a tippet ez inkább segíti, mint nem!

Végül pedig egy derbi itthonról. A Fradi az UTE-t fogadja, mindig nagy érdeklődéssel várt találkozó. Talán az egyetlen olyan párosítás, amely megmozgatja az embereket, bár nagyon úgy tűnik, a szurkolói kártya mizéria ezt a meccset is érinti, de bízzunk benne, hogy a csapatok mindent megtesznek majd a pályán. Ott pedig jobb a Fradi! Jó formában vannak a zöld-fehérek, a védelem egyre jobb, elöl pedig jönnek a gólok. Az UTE pedig hiába focizik jól mezőnyben, hiába küzdenek, hajtanak, mint a Vidi elleni bajnokin, egyszerűen nincs befejező csatára az UTE-nak, az pedig visszaüt. Az új stadion első derbijén meglepetés lenne az UTE pontszerzése.

Címkék: sportfogadás, tippmix,