Tippmix tippek

2013-07-23
Nyissuk a hetet egy Tippmix szelvénnyel, hála az égnek, sportesemény lesz bőven ezen a héten is!

103 V Shakhtar Karagandy - BATE

Tipp: BATE jut tovább @ 2.07

A múlthéten a BATE 1-0-ra kikapott Kazahsztánban, így veszélybe került a továbbjutás. Persze semmi nincs veszve, tudjuk jól, hogy a Loki ellen is Magyarországon hozták össze a továbbjutást jelentő győzelmet.

Egyébként a Boriszovnál nagyon bíznak abban, hogy sikerül továbblépni, mert óriási pénzt jelent a klubnak, és fejlődni csak úgy lehet, ha évről-évre ott vannak Európa elitjében. A BATE egy bitang erős csapat, tavaly a Lille és a Bayern is megtapasztalta ezt.

Egyébként a Karagandy is örülhetett annak a múltheti 1-0-nak, mert ha kicsit a statisztikát böngésszük, akkor kiderül, hogy a BATE kb egykapuzott. A szögletarány általában sokat mondó, na az odavágón ezt a mutatót a BATE nyerte, méghozzá 17-1 arányban...

 

121 H Maccabi TA - Győr

Tipp: Maccabi nyer @ 1.53

A napi tippajánló rovatunkban bővebben

 

128 H Celtic - Cliftonville

Tipp: Celtic nyer @ 1.04

Igazi töltelék odds, de nincs az a forgatókönyv, ami szerint itt nem a hazaiak nyernek. A Celtic egy profi csapat, és a közönség ki van éhezve ezekre a nemzetközi meccsekre. Idegenben is 3-0-ra nyertek a glasgowiak, de otthon kutya kötelességük gálázni. 20-30 ezer ember előtt játszhatnak, nem tehetik meg, hogy alibiznek. Talán a végét már lecsalják, de addigra 4-5 hazai gól már a zsákban lesz!

 

157 H Szerbia - Magyarország

Tipp: Szerbia (odds később)

Az átalakult magyar férfi vízilabda válogatott első igazi erőfelmérője a VB-n. Kína ellen nem igazán lehetett lemérni, hol is tart a Benedek-csapat. Szerbia ellen már vélhetően igen, és félő, hogy nem sok köszönet lesz benne. Rengeteg nagy klasszis hagyta abba a játékot, nincs Kiss, Biros, Molnár, Kásás...

Vannak viszont fiatalok, de nekik idő kell. Szerbia a 'régi nagyoknak' is kemény dió volt, ezt a megfiatalított magyar csapatot sajnos gólokkal verni fogják. Mint sportszerető, időt kell adjunk ennek a csapatnak, és csak bizakodhatunk, hogy nem jut a vízilabda is a foci sorsára, és Kásásékra majd nem úgy emlékszünk 2030-ban, mint mondjuk most Détáriékra, vagy a korábbi nagy elődökre.

Ez egy átmeneti időszak, ám mint említettünk korábbi cikkeinkben, a sportfogadás nem az érzelmekről szól. Lehet szorítani a srácokért, de ebből még nem lesz pénz... ;D

 

156 V Kína - Ausztrália

Tipp: Ausztrália nyer (odds később)

Hétfőn azt nem igazán lehetett felmérni, hol tart a magyar csapat, de a Kína elleni meccs erre jó volt, hogy megismerjük az ázsiai együttest. Nos nyugodtan leszögezhetjük, Ausztrália is gólokkal veri őket.

Kína mutatott szép dolgokat, de igazából a meccs egészét nézve nem egy szint sem velünk, sem az ausztrálokkal.

Ausztrália velünk egy szinten van jelenleg, ami vagy tetszik, vagy nem, de így van. 10-7-re kaptak ki tegnap Szerbiától, de ami a Szerbek ellen csak a tisztes helytálláshoz elég, az Kína ellen bőven jó a kiütéses sikerhez. Ráadásul láttuk, hogy Kína erővel sem nagyon bírja, simán szétestek a végére. Az ausztrál úszósportot pedig ismerjük, nagyjából világelit...

 

198 H Svédország - Németország

Tipp: Svédország jut tovább @ 1.67


A női foci EB-n már az elődöntőknél tartanak a lányok, szerdán a döntőnek is beillő Svédország-Németország mérkőzésre kerül sor! Ez a párosítás a lányoknál nagyon is nívós, hisz a legutóbbi VB bronzérmese játszik a hétszeres EB győztes Németországgal.

Igen ám, de ez a német csapat most itt az elődöntőben el fog vérezni. Már a csoportmeccseken is dadogott a játék, aztán a negyeddöntőben is éppen hogy legyűrték Olaszországot. Mezőnyben még csak-csak domináltak, de normális akciót alig tudtak kidolgozni. A gól is egy kavarodás után született szerencsés (vagy szerencsétlen) körülmények közt, ugye nézőpont kérdése.

Hiányzik a németeknél a visszavonult Gaerefrekes, és az a hat kiesett kulcsjátékos, akik nem lehetnek itt az EB-n.

Svédország a németekkel szemben nagyon meggyőző, és csak a dánok elleni nyitómeccsen volt némi drukk, ami miatt csak döntetlenre végeztek. De a finnek és az olaszok simán kikaptak, és az Izland elleni negyeddöntő is könnyed játszadozást hozott, már a 20. percben 3-0-ra vezettek a svédek. 4-0 lett a vége, de ha nem tartalékolnak, és végig koncentráltak maradnak, 6-7 is lehetett volna közte. Nem lett, de azért azt láthattuk, hogy a jelenlegi svéd csapat hazai közönség előtt mindenkire veszélyes.

Hétfőn nagy meglepetésre Franciaország kiesett Dánia ellenében, így pedig egyértelműen a svédek a tornagyőzelem legnagyobb esélyesei.

 

Ezek a keddi-szerdai tippjeink, mindenkinek sok sikert kívánunk, aki hozzánk hasonlóan fantáziát lát ezekben a meccsekben!

 

Címkék: sportfogadás, tippmix,