Tippmix tippek

2013-02-09
Nézzünk ismét pár jónak tűnő tippet a Tippmix kínálatából!

119 Dortmund - Hamburg

Tipp: Dortmund @ 1.25

A Borussia Dortmund kicsit hasonló helyzetben van, mint a Real Madrid. A bajnokság elúszott, így marad a BL! Klopp csapata jól is menetelt a legrangosabb sorozatban, szerdán pedig már Donyeckben játszik a Sahtar ellen az említett sorozatban. Viszont Klopp mester nem arról híres, hogy emiatt felforgatná a csapatát. Lehet, hogy Leitner, Schieber, vagy Bender esetleg Sahin pályára lép, de ettől a BVB csöppet sem lesz gyengébb! Otthon egész biztosan nekimennek a HSV-nak, és könnyen lehet, hogy egy félidő alatt kivégzik északi riválisukat!

A BVB-nek megy a Hamburg ellen, igaz ez még úgy is, hogy legutóbb Hamburgban a HSV tudott nyerni 3-2 arányban. Lényeg a lényeg, Klopp nem fog látványosan tartalékolni a BL-re, lendületből behúzza ezt a találkozót is a BVB, aztán könnyen lehet, hogy a donyecki télbe is győzni mennek majd!

 

121 Mönchengladbach - Leverkusen

Tipp: Leverkusen @ 2.10

A múlthéten mindkét együttes vereséget szenvdett, ezért várhatóan a mai összecsapáson igencsak fognak pörögni! A 'gladbachot a Nürnberg tréfálta meg, a Leverkusen pedig a Dortmundtól kapott ki 3-2 arányban! A Leverkusen játékosai ráadásul különösen dühösek lehetnek, mert már az 5 percben 2-0-ás hátrányban voltak. Aki látta a meccset, az tudja, hogy ennek ellenére nem adták fel, és mezőnyben nagyjából egyenrangúak voltak a bajnokcsapattal! Ami jó hír, hogy a támadó zónából senki sem 'pontozta ki' magát, így Castro, Rolfes, Bender, Kiessling és Schürrle is játszhat ma délután! A 'gladbach nem gyenge hazai pályán, sőt általában a Leverkusennek is rendre gondot okoznak, de a Leverkusen most sokkal erősebbnem tűnik! A BVB-től meg ki lehet kapni, de ne feledjük, hogy idén egy csapat volt képes megverni a Bayernt, ez pedig a Bayer 04 Leverkusen együttese volt! Ráadásul az Allianzban gurítottak kettőt a Bayernnek, szóval elméletileg a 'gladbach legyőzése sem okozhat gondot.

 

158 Real Madrid - Sevilla

Tipp: Real Madrid @ 1.31

Felröppent a hír, hogy a Real Madrid ma tartalékosan lép pályára. Ez azért csak egy légből kapott hír, aminek nagyjából nincs alapja, mert Mourinho ilyet nem nyilatkozott. Lehet, hogy egy-két kulcsjátékos pihenőt kap, de CR7 biztosan pályán lesz, múlthéten lett volna oka pihenni apróbb sérülése miatt, de ő játszani akart. (Mondjuk utólag biztos másképp állna a dolgokhoz :D) di Maria és Callejon is játszhat, akárcsak Modric. Talán Özil lesz csere, mert ő pályán volt végig a franciák elleni meccsen szerdán, de az is lehet, hogy Mourinho játékban akarja tartani legjobbjait. Legutóbb megfőttek a Királyiak a Granada ellen, hazai pályán azért nem fognak bolondot csinálni magukból! Idegenben még elment az a bohóckodás a Granada ellen, biztos jól kerestek vele. Nagyjából nem volt értékelhető kapura lövésük kilencven perc alatt! A Bernabeuban a Sevillának azért illene visszavágni! Ráadásul a vendégeknél nem lesz Rakitic, aki a Sevillát mozgatja, és nem lesz talán Cicinho sem. Spahic eltiltott, és tudjuk, hogy ha megbomlik a Spahic-Fazio duó, akkor a Sevilla aligha nyer meccset. A vendég védelem igencsak lyukas lesz, Rakitic nélkül pedig a labdák elosztásával is lesznbek gondok. Sokan félnek a meccstől, ami a Real győzelmet illeti, de könnyen lehet, hogy úgy átgázolnakaz andalúzokon, mint pár hete a Valencián!

 

203 Barcelona - Getafe

Tipp: Barca 0-1-ről @ 1.26

A Barca délben fogadja a Getafét, és mivel a katalánok jövő héten még nem játszanak BL meccset, minden adott egy gálához. Mivel az időpont az ázsiai országok népének kedvez, így azt is tudják a katalánok, hogy egy gálával újabb fanokat szereznek, és fogynak majd a mezek ezerszámra! Az ázsiai piac azért nem kicsi! A hírek szerint Xavi pihenni fog, viszont Messi és Iniesta azért biztosan kezd, mint ahogy Cesc és Busquets is. Elöl nem lenne meglepő, Ha feltűnne a kezdőben Villa, de ha a La Celeste ellen duplázó Pedro kezdene, az sem lepne meg senkit. Talán Tellot is bedobja Roura, őt is rég láthattuk már a pályán. Aztán ott van még Sanchez, aki idén be van oltva góllövés ellen, az ő lelkének is jót tenne, ha végre betalálna.

A Getafének nem a Barca ellen kell pontokat gyűjteni! Legutóbb, amikor délben játszottak két hete, 4-0-ra nyomta le őket a Real Madrid! Egyébként a Barca 'titkolt' célja a Real tavalyi gólrekordjának megdöntése is. Ugye múlthéten csak egyet rúgtak a Valenciának, az ott elmaradt gólokat valamikor pótolni kell! 4-5 gólt biztosan gurítanak Messiék, aztán 1-2 találatnál többet aligha kapnak! Már csak azért sem, mert a bogyó mindig a Barca játékosainak birtokában lesz!

 

223 Inter - Chievo

Tipp: Inter @ 1.63

Az Internél felröppent a hír, hogy igényt tartanának Dzsudzsák játékára! Őszintén szólve nem lenne baj, ha hétről-hétre követhetnénk őt a Serie A-ban! Rá is férne az Interre egy Dzsudzsi, hisz Coutinhotól megváltak, majd képesek voltak a horvát Kovacicért 11 millió Eurót kiadni...

A bajnokságban három mérkőzés óta nyeretlenek, és lecsúsztak az 5. helyre. Itt lenne az ideje megllni a lejtőn, és visszakapaszkodni a dobogóra! Külön bökheti a csőrüket, hogy a Milan is beelőzte őket! Az Inter egyébként nem gyenge csapat, csak mostanában kicsit öregurasan, ráérősen fociztak. Ha Cassano, Milito és Palacio koncentráltan játszik, nincs az a Chievo, amely kibekkelje az Inter ellen!

 

237 Lyon - Lille

Tipp: Lyon @ 2.00

Egész szép szorzót adnak a Lyon győzelmére, ki kell használni! A Lyon a PSG pénteki győzelme óta hat pontos hátrányban, így csak a győzelem az, ami elfogadható! Múlthéten az Ajaccio ellen botlottak, ráadásul Lovrent kiállították, aki ma így nem léphet pályára.

A Lille együttesénél azért sokkal nagyobb a baj! Mindössze a 10. helyen állnak, utolsó három bajnokijukat tekintve egy pontot gyűjtöttek. A Troyes ellen játszottak otthon egy 1-1-et, de a PSG és a Nice ellen gólt sem tudtak szerezni! A Troyes pedig azért bőven tartalékos volt, és otthon sem bírtak velük. Aztán Kalou is ANK-n játszott, jó kérdés, milyen állapotban tért vissza.

A Lyon ha komolyan gondolja a bajnoki címet, akkor meg kell vernie a Lille-t.

Ezek a fortunaweb.hu tippjei, mindenkinek sok sikert kívánunk a hétvégére!

 

Címkék: sportfogadás, tippmix,