Tippmix tippek

2013-03-14
Ismét összeállítottunk egy TIPPMIX szelvényt, csütörtöki és pénteki meccsekből, már csak azért is, hogy legyen miből megtenni a hétvégi kombit! Na jó, tegyük félre a viccet, és nézzük gyorsan, milyen tippekre gondoltunk

001. Azarenka - C. Wozniacki

Tipp: Azarenka @ 1.19

A tipp nem igazán szorul indoklásra! Azarenka Serena mögött második a WTA ranglistáján, míg a volt világelső Caroline épphogy befér a 10-be.Azarenka megnyerte az idei év első GS tornáját, az AUS Opent, és győzni tudott Dohában is. Ezzel szemben Wozniacki nem tudja ugyanazt hozni, mint egy-két éve. Őt amúgy is sokan támadták a defenzív stílusa miatt, aztán az az igazság, hogy az utóbbi időben nem is tisztelte kellőképp a teniszt, nem csoda, hogy lassan kiszorul a top10-ből. Az olyan játékosok ellen van esélye, akik sokat rontanak, ám Vica ezt a szívességet nem foga megtenni, és szórja majd a nyerőket. Sima két szettes Azarenka siker a tippünk.

 

004.  R. Nadal - R. Federer

Tipp: Federer @ 1.68

Ha valamikor, akkor még most... -gondolhatja Federer. A svájci nem lesz már fiatalabb, ám most még elkaphatja az ifjú Nadalt. Rafa ugyanis sokat kihagyott a térde miatt, és sokáig úgy volt, hogy a salakos szezon nem is játszik már kemény borításon, aztán valamiért meggondolta magát. Salakon egyértelműen ő a király, de itt Indian Wellsben fogható! Ilyen oddson mindenképp megéri behúzni a svájci fenomén győzelmét! Egy top formában lévő Nadal ellen is lenne esélye Federernek ezen a borításon, és Nadal most még nincs top formában!

 

043.  Inter - Tottenham

Tipp: döntetlen @ 3.20

Az odavágón a Tottenham 3-0-ra elintézte az Intert a White Hart Lane-en, így a visszavágó csak formalitás. Vagy nevezhetjük szükséges rossznak is. A továbbjutás eldőlt, itt az Inter sem bízik a csodában, és minden energiáját a bajnokikra akarja megspórolni a csapat. A Tottenhamnek sincs sok célja a meccsel. Ők otthon elintézték a párharcot, itt azon lesznek, hogy megússzák kapott gól nélkül. Ez talán menni is fog, pláne ha az Inter úgy játszik majd, mint múlthéten.

A mai EL meccsek közül talán ez lesz a legunalmasabb, rögtön a kezdő sípszó pillanatától mindkét együttes azon lesz, hogy minél hamarabb legyenek túl a meccsen. Kikapni azért egyik fél sem szeretne, ráadásul az iksz nem is fizet rosszul... Tippünk 1-1, vagy 0-0.

 

049.  Chelsea  - Steaua

Tipp: Steaua jut tovább @ 2.05

indok: http://www.fortunaweb.hu/Sportfogadas_tippek__Chelsea_-_Steaua_Bukarest323

 

080. Issy Paris - Vác (kézilabda KEK negyeddöntő-visszavágó)

Tipp: Issy Paris @ 1.19

Az első meccsen a váci lányok óriási küzdelemben 24-23-ra verték a Parist. Félidőben még 11-9-re a franciák vezettek, de a Vác nagyot küzdött, és kicsikarta a győzelmet. Igen ám, de a szakértők szerint a visszavágó előtt 5-7 gól lett volna az a különbség, ahol továbbjutásról lehet álmodozni. A labda ugyan a kézilabda nevű sportágban is gömbölyű, de a realitás sajnos Paris továbbjutást sejtet. Az első meccsen Tápai lőtt hetet, Barján négyet, Klivinyi, Szádvári és Fülöp hármat, Niksic és Virág pedig kettőig jutott. Sajnos Klivinyi még nincs olyan formában, hogy továbblője a Vácot, és félő, hogy Tápainek sem fog úgy menni, mint itthon. Valamint az is biztos, hogy a pálya most a franciáknak fog lejteni. Itt Vácon mi dobtunk 6 db hetest, míg a franciák csak egyet...

Signate és Goudjo vállukra veszik a Parist, és továbbröpítik!

Ezek a mai és holnapi tippjeink, mindenkinek sok sikert kívánunk, akik ezek közül csemegéznek!

Címkék: sportfogadás, tippmix,