Sportfogadás tippek: Ajax - Wolfsburg

2015-07-17
Ma délután 18 órai kezdettel felkészülési meccset játszik az Ajax és a Wolfsburg. Nézzünk egy tippet erről a találkozóról!

Ajax - Wolfsburg

Tipp: X2

Odds: 1.40

Iroda: TippmixPro

Kezdés: Péntek 18:00

 

A holland AFC Ajax Amszterdam minden évben átalakul picit. Nincs ez másként most sem, tavaly a PSV lett a bajnok, így de Boerék változtattak a kereten. Erősítésként érkezett Milik és Younes a Bundesligából, de érkezett Heitinga, Sa, Ligeon, Duarte, Gudelj, Dijks és van der Hart is, míg a távozók közül meg kell említeni Sighthorssónt és Moisandert. A keret tehát nem gyengült, de ez a Wolfsburgra is igaz. Sőt!

A Wolfsburg megtartotta értékeit, senki sem igazolt el a kulcsemberek közül. Miért is tette volna, hisz a csapat egységes, jól játszott tavaly. Pénz van, és van BL-szereplés is! Jó úton a Wolfi! Krusét megszerezték a 'gladbachtól, Dost mellé kell még egy csatár a kettős terhelés miatt. A Wolfsburg jó úton halad, korábban sok igazolással befürödtek, de most de Bruyne, Schürrle és Perisic is bevált, remek spílerek játszanak a vonalak mellett, erős a védelem, Luiz Gustavóék átjátszhatatlanok középen, és a padon is remek játékosokat találunk. Dost kapott egy riválist Kruse személyében, és maradt Hecking mester is. Claus Alooffs-szal remek munkát végeznek, a Wolfsburg tavaly jobb idényt zárt, amint amikor Dzekoval bajnok lett anno. Pech, hogy most volt egy hosszútávon verhetetlen Bayern a ligában.

A Wolfsburg egy kész csapat, nem nagyon kell rajta alakítani semmit. Heckingnek annyi dolga van, hogy a formát jól időzítse. Ezek a játékosok tavaly  összecsiszolódtak, és remek idényt zártak. Azért ne feledjük, a bajnoki 2. hely mellett a DFB Kupát is behúzták. A Wolfsburg jövő héten az Emiretes Kupán lép pályára, ahol a Villarreallal és az Arsenallal találkozik, aztán az új idény első tétmeccsét augusztus elsején játssza a Bayern München ellen a német Szuperkupáért!

Jobb csapat a Wolfsburg, amíg de Boer az Ajaxnál még keresi az ideális kezdőt, addig a Wolfinál Hecking egy kész csapattal kezdte meg a felkészülést. Aztán hiába felkészülési meccs ez, a német együttesek nem nagyon szeretnek veszíteni!

Címkék: sportfogadás, tipp,