Tippmix tippek

2015-04-02
Húsvét előtt senkinek sem árthat meg egy kis Tippmix. Pláne akkor nem, ha nyerő tippek lesznek a szelón. Nézzük, milyen meccsekből lehetne egy kis pénzt csinálni.

093 V Puskás Akadémia - FTC

Tipp: FTC győzelem @ 1.50

Az FTC remek formában van tavasszal. Nyíregyházán tompa volt a Fradi, persze nem volt könnyű dolga a zöld-fehér mezes együttesnek, hisz a Szpari nagyon is elégedett volt a 0-0-al. A Nyírségben csak 0-0-ra volt jó az FTC, de a Dunaújvárost, a Győrt és az MTK-t is megverte az FTC, ráadásul a négy tavaszi meccsén nem kapott gólt a fővárosi együttes. A Puskásnak tavasszal két vereség mellett két döntetlenje van, nem most fognak elkezdeni meccseket nyerni. A Fradi sokkal jobb csapat, és jó formát mutat.

 

121 H Inter - Parma

Tipp: Inter @ 1.20

A Parma gyakorlatilag még Serie A-s csapat, valójában köze nincs az élvonalhoz. Az Inter jelenleg egy középcsapat, így a szurkolóknak nincs már hatalmas elvárásuk a csapat felé, de ha a tökutolsó, anyagilag roggyon lévő Parmát nem verik egy Palacióék, akkor az Inter-fanok földig bontják a stadiont.

 

155 H Vasas - Szolnok

Tipp: Vasas győzelem @ 1.85

Az NBII-ben megtorpant Szanyó Károly csapata. A Vasas meglepetésre csak 0-0-át játszott hazai pályán a vergődő Kaposvár ellen, majd kedden Békécsabán kapott ki 2-1-re a piros-kék mezes együttes. Több botlás nem nagyon fér bele, hisz több csapat is fel akar jutni, szóval nem nagyon lehet leereszteni. A Vasas keretét elnézve ennek a csapatnak magasan kéne nyerni az NBII-t, de a keret alapján az élvonalban sem lenne kutyaütő ez az együttes. Szanyót ismerve vélhetően elbeszélgetett a srácokkal, hogy ez így nem nagyon mehet tovább. Nem elég kivinni a mezt a pályára. Szanyó összekapja a csapatot, a Vasas pedig megüti az amúgy elég jó (5.) helyen álló Szolnokot.

 

158 V Cordoba - Atletico Madrid

Tipp: Atletico győzelem @ 1.40

Ennek a tippnek minden szelvényen ott kell lennie! A Cordoba totál utolsó a Primerában, az Atleti pedig csak az aktuális bajnoki címvédő. Aztán ami még a vendégek mellett szól, hogy a Cordoba az előző bajnokiján elveszítette három védőjét. Nem sűrűn fordul elő, hogy egy bajnokin a négy védő közül hármat is kiállítanak, így ezen a meccsen rájuk nem számíthat a csapat eltiltás miatt. Vélhetően akkor sem lenne esélye a Cordobának, ha mindenki pályára léphetne, de így...

 

182 H Real Madrid - Granada

Tipp: Real Madrid győzelem @ 1.06

Ezen a meccsen, tippen nincs mit indokolni. A Real Madrid sokkal jobb csapat, ha még bízik a csapat a bajnoki címben, minden meccset meg kell nyerni. Otthon nem lesz gond a Granada legyőzése.

 

184 H Valencia - Villarreal

Tipp: Valencia győzelem @ 2.01

Ez egy nagyon jó odds a Valenciára. A Túria-parti együttes nagyon jó formában van, Nuno nagyon ütőképes együttest rakott össze erre az idényre. A Mestallában a Valencia ebben a szezonban csak egyszer kapott ki, de a Barca ellen talán belefér. Elkente a Real Madridot, a Sevillát, sikerülni fog a Villarreal ellen is. A Sárga Tengeralattjáró tavaszra el szokott fogyni, és ennek azért már idén is láttuk jeleit. Az utolsó négy fordulóból egyet nyert meg a Villarreal, kétszer ikszelt, legutóbb pedig hazai környezetben kapott ki 2-0-ra a Sevillától. Jobb csapat a Valencia, és a Mestallában tényleg apait-anyait bele szoktak adni a Denevéresek. Ezen az oddson nem lehet kihagyni a Valencia győzelmét!


Ha jönnek a tippek, pont megtízszerezzük pénzünket!

Címkék: sportfogadás, tipp,