Tippmix - A spanyol bajnokikkal kaszálni lehetett!

2013-04-18
A 15. heti Tippmix-ajánlat parádés számokat mondhat magáénak mind a legnépszerűbb eseményeket, mind pedig a legtöbb kifizetett nyereményt tömörítő toplistánk kapcsán.

 

 

 Talán utóbbival érdemes kezdeni, amely kapcsán kijelenthető, hogy a spanyol labdarúgó-bajnokság élvonalának nem akadt ellenfele, ugyanis a képzeletbeli dobogónk mindhárom fokán a dél-európai pontvadászat mérkőzéseit találjuk. Az Athletic Bilbao – Real Madrid ütközet vendégsikere 188,66 millió forint kifizetését eredményezte, a Zaragoza – Barcelona összecsapás 0-3-as végeredménye 176,83 millió forintos nyereménnyel párosult, míg az Atlético Madrid – Granada találkozó hazai győzelme 164,76 milliós kifizetéssel járt együtt. Ez azt jelenti, hogy a három spanyol bajnoki mérkőzés – a kiegészítő fogadásaikkal együtt – összesen több mint 530 millió forinttal gyarapította játékosainkat, amire korábban talán még soha nem volt példa. A spanyolok egyeduralma egyben azt is jelenti, hogy a Budapesten zajló divízió I-es jégkorong-világbajnokság Magyarország – Nagy-Britannia derbijének közel 140 milliós nyereménye nem fért be a Top 3-ba, és persze azt, hogy a Bayern München – Nürnberg német élvonalbeli labdarúgó-bajnoki szépnek mondható, 133 millió forintot is meghaladó kifizetése is a „vert mezőnyben” zárt.

Mivel a mögöttünk hagyott héten a labdarúgó Bajnokok Ligája-negyeddöntők visszavágóira került sor, a legnépszerűbb események élmezőnyét uralták az elitsorozat mérkőzései. A tippmixelők „fantáziáját” leginkább a Barcelona – Paris Saint-Germain derbi mozgatta meg, ami – a kiegészítő fogadások adataival együtt – 312.496 fogadáskötésben realizálódott, amitől a Juventus – Bayern München meccs 303.169 megkötött fogadása nem sokkal maradt el. Az élmezőny harmadik helyén a drámai végjátékot, végül 3-2-es német győzelmet és továbbjutást hozó Dortmund – Malaga ütközet zárt, közel 300 ezer szelvényen feltűnve. A BL negyeddöntők második mérkőzései közül a legkevésbé népszerűnek a Galatasaray – Real Madrid találkozó bizonyult, igaz, a 260 ezret is meghaladó fogadáskötés sok más héten nem találna ellenfélre. Az európai kupaküzdelmek második számú sorozata, az Európa Liga is képviselteti magát a népszerűségi versenyben, méghozzá a Basel – Tottenham párharc révén, amely majdhogynem 200 ezer alkalommal szerepelt játékosaink szelvényein. 

A mögöttünk hagyott héten két, végül magas oddsszal együtt járó, sok szelvényen szereplő esemény is borzolta a tippmixelők idegrendszerét, így ezek nem maradhatnak le a legváratlanabb eredmények listájáról. Azt a szakértők többsége sejtette, hogy a Barcelona – Panathinaikosz férfi kosárlabda Euroliga-negyeddöntő szoros lesz, de arra talán kevesen számítottak, hogy a párharc első mérkőzésének rendes játékideje 64-64-es döntetlennel zárul (43.152 szelvényből 1.364 helyes tipp így is született, 15,00-ös szorzóért). A német férfi kézilabdabajnokságban a Flensburg – Hamburg derbi 23-23-as végeredményt hozott, erre azonban a jelek szerint rengetegen ráéreztek játékosaink közül (ugyanis 29.191 szelvényből 7.038 nyertes tippet regisztrálhattunk, nyertes odds: 8,70). A magyar labdarúgó NB I-ben a Debrecen általános meglepetésre a Pápa vendégeként szaladt bele egy kisebb pofonba (végeredmény: 1-0, 55.901 szelvényből 1 536 hibátlan tipp, 6,25-ös nyereményszorzó), de a portugál Ligakupa fináléjában a Braga – Porto találkozó eredménye is meglepőnek nevezhető (1-0, 35.992 szelvényből 6.129 nyertes tipp, 5,50-es oddsért).

Magyar érdekeltségű eseményekből ismét gazdagon lehetett válogatni, ráadásul ezúttal sem csupán a labdarúgás vitte a prímet. A sorból kiemelkedik a Győr – Oltchim Valcea női kézilabda Bajnokok Ligája-elődöntő második mérkőzése, ahol a magyar együttes hősies hajrája ugyan nem ért győzelmet, de biztosította a Martin-csapat fináléba jutását (végeredmény: 24-25, 51 049 szelvényből 2.007 nyertes tipp, 4,85-ös oddsért). A férfi kézilabdázók Magyar Kupájának négyes döntője papírforma eredménnyel szolgált, hiszen a Veszprém ünnepelhetett ezúttal is (23.348 szelvényből 22.177 helyes tipp, nyertes odds: 1,21). A divízió I-es jégkorong-világbajnokság előtt a magyar válogatott Japán ellen vívta utolsó felkészülési mérkőzését, amelynek 7-0-s végeredménye sokaknak okozott örömöt (50.556 szelvényből 46.716 hibátlan tipp, 1,70-es nyereményszorzó mellett). A labdarúgó NB I múlt hétvégi fordulójában az FTC – Siófok összecsapáson nem borult a papírforma, így a zöld-fehérek 4-2-es diadala 1,20-as oddsot jelentett játékosainknak (73.633 szelvényből 72.373 nyertes tipp), míg a fővárosi klub egy másik szakosztályának, a kézilabdázó hölgyeknek az Érd csapata otthonában megnyert bajnoki elődöntője 1,30-as szorzót ért a helyesen tippelőknek (29.658 szelvényből 28.622 nyertes tipp született).

A hét legügyesebb fogadója cím ez alkalommal egy leveleki tippmixelőt illet, aki 200 forintot kockáztatva nyert 367.000 forintot, a következő szelvénnyel:

 

*(1-0) Zaragoza - Barcelona V

*(1-0) Ath. Bilbao - Real Madrid V

Torino - Roma V

Newcastle - Sunderland V

Stoke - Manchester Utd. V

Chelsea - Manchester City: A mérkőzésen 0 vagy 1 (H), 2 vagy 3 (D), 4 vagy több (V) gól lesz 

D

Lyon - Toulouse H

Győr - Videoton D

Kecskemét - Újpest H

 

Forrás: Szerencsemix

Címkék: tippmix,