Tippmix - A Real Madridban és a Chelsea-ben megérte bízni!

2013-05-09
A 18. heti Tippmix-ajánlat legfontosabb eseményeit megint az európai labdarúgó-kupameccsek jelentették, ami elsősorban a legtöbb kifizetett nyereményt – amelyekbe a kiegészítő fogadások adatai is beleértendőek – taglaló toplistánkon mutatkozik meg.

 

Az élen – vitán felül álló fölénnyel – a Real Madrid – Dortmund Bajnokok Ligája-elődöntő második mérkőzése zárt, mindent egybevetve 181,57 millió forintos kifizetéssel. A sorban a második helyet az öreg kontinens második számú labdarúgó-sorozatának egyik mérkőzése, a Chelsea – Basel párharc visszavágója 124,93 millió forintnyi nyereménnyel sajátította ki magának. Az angol bajnokság élvonalának Tottenham – Southampton mérkőzése is „jól fialt”, egészen pontosan 85,61 millióval gazdagítva játékosainkat, míg ettől alig elmaradva az olasz első osztályú pontvadászat Milan – Torino derbije 84,80 millió forint nyereményt generált. Nem maradhat ki a sorból a Barcelona – Bayern München BL-elődöntő visszavágója, ahol a bajorok sikerében bízók dörzsölhették tenyereiket, lévén közel 80 milliós hasznot húztak a németek győzelméből. 

 

A labdarúgó-elitsorozat keretein belül letudott elődöntők második mérkőzései a legnépszerűbb eseményeket összefoglaló felsorolásban nem találtak ellenfélre. A Real Madrid – Dortmund párosítás második felvonása 293 229 fogadáskötéssel járt együtt, miközben a Barcelona – Bayern München rangadó 222 600 alkalommal került fel a szelvényekre – a kiegészítő fogadásokkal együtt számolva. A Milan – Torino ütközet sem szerepelt rosszul 98 ezer megkötött fogadást meghaladó számadattal, amelytől a Tottenham – Southampton angol bajnoki nem sokkal maradt el, a maga közel 95 ezres fogadáskötési számával. A népszerűségi toplistán a Real Madrid – Valladolid spanyol élvonalbeli találkozó 80 ezret is meghaladó szelvényszámmal szerepel, ami egyben azt is jelenti, hogy a „királyi gárda” múlt héten letudott mérkőzéseire 370 ezernél is több alkalommal fogadtak a tippmixelők.

 

A sportfogadás velejárója, hogy meglepetések is születnek a Tippmix-ajánlatban szereplő  eseményeket illetően, amelyeket a legváratlanabb eredmények között igyekszünk csokorba szedni. Sok tippmixelő számára az egyik legkellemetlenebb meglepetés a francia labdarúgó-bajnokság aranyérmére törő Paris Saint-Germain együtteséhez köthető, hiszen a fővárosiak a Valenciennes elleni hazai találkozójukon játszottak 1-1-es döntetlent (67 226 szelvényből így is született 2 344 nyertes tipp, 5,40-es oddsért). A svéd-finn közös rendezésű jégkorong-világbajnokság eddigi  meglepetéscsapata egyértelműen Svájc válogatottja, amely a társrendező Svédország fölött aratott 3-2-es győzelmével került fel listánkra (31 238 szelvényen 527 helyes tipp szerepelt, nyertes odds: 5,60). A Hamburg férfi kézilabdacsapata nemrégiben ugyan bejutott a Bajnokok Ligája négyes döntőjébe, azonban a mögöttünk hagyott héten hazája bajnokságában vereséget szenvedett az előzetesen lesajnált Lübbecke gárdájától, ráadásul saját közönsége előtt (végeredmény: 26-31, 14 932 szelvényből 353 hibátlan tipp, 7,25-ös nyereményszorzó).

 

Megint egy labdarúgó NB I-es mérkőzés, valamint egyik kézilabda-élcsapatunk nemzetközi találkozója kapta a legnagyobb figyelmet a fogadóktól, ami a magyar érdekeltségű eseményeket illeti. A Larvik – Győr női kézilabda Bajnokok Ligája-döntő első ütközetének 21-24-es eredménye a tippmixelők többsége által várt végkimenetelnek bizonyult (49 484 szelvényből 27 107 helyes tipp, nyertes odds: 1,81), ahogy a Videoton – MTK magyar bajnoki futballmérkőzés 2-0-s végeredménye sem érte váratlanul a párharcra fogadók jelentős hányadát (57 742 szelvényből 48 761 nyertes tipp, 1,45-ös szorzóért). A Szeged férfi vízilabdacsapata két mérkőzéssel is képviselte magát, mindkétszer meglepetést okozva: a Bajnokok Ligája-negyeddöntő visszavágóján a Crvena Zvezda vendégeként tudtak győzni 11-10 arányban (28 174 szelvényből 1 457 hibátlan tipp, 3,65-ös nyereményszorzó), míg az OB I elődöntőjének első felvonásán hazai medencében 11-9 arányban maradtak alul a Szolnokkal szemben (24 735 szelvényből 122 nyertes tipp, 3,65-ös oddsért). A honi férfi kosárlabda-rájátszás egyik negyeddöntős párosításának ötödik mérkőzésén nem született meglepetés, hiszen az Albacomp 82-46 arányú győzelmével búcsúztatta a Pécs együttesét, a papírformának megfelelően (9 918 szelvényből 9 808 tökéletes tipp, nyertes odds: 1,10). 

 

Miskolc városában adták fel azt a szelvényt, amellyel a hét legügyesebb fogadója címet ki lehetett érdemelni. Fogadónk 200 forintot kockáztatva nyert 394 000 forintot, méghozzá a következő,  tökéletes tippsorral:

Haladás - Kecskemét D

Dynamo Dresden - Paderborn H

Aalen - Regensburg H

Silkeborg - Nordsjaelland D

Kapfenberg - Hartberg H

Lausanne - FC Zürich D

Maastricht - F. Sittard D

Excelsior - Cambuur V

Dijon - Sedan H

Moreirense – Braga V

 

Forrás: Szerencsejáték Zrt

 

Címkék: eredmények, tippmix,