Tippmix- Duplán tarolt a Barcelona!

2013-03-21
A Tippmix-ajánlat 11. hete egyértelműen a Barcelona labdarúgócsapatáról szólt, lévén a katalánok egy nem különösebben jó periódust hagytak a hátuk mögött két nagyon meggyőző sikerrel.

 

Mindez a legtöbb kifizetett nyereményt – amelyekbe szokás szerint beleértendőek a kiegészítő fogadási lehetőségek adatai – összefoglaló listánk dobogójának két legmagasabb fokát jelentette a Barcának. A gránátvörös-kékek a Milannal vívott Bajnokok Ligája-nyolcaddöntő visszavágóján 4-0-s sikerükkel 93,84 millió forint kifizetését garantálták, míg a Rayo Vallecanóval szemben megnyert hétvégi bajnoki sikerrel további 86,61 millió forintos nyereményt biztosítottak a bennük bízóknak. Az összesen 180 millió forintnál is nagyobb kifizetéssel a Barcelonát még csak megszorítani sem tudták a riválisok, ám ettől a ténytől függetlenül kijelenthető, hogy azért „igyekeztek” a többi sztárcsapat tagjai is. A legközelebb a Real Madrid – Mallorca spanyol bajnoki járt a Barcához, 85,80 milliós nyereményt generálva, de a Malaga – Porto BL-nyolcaddöntő 2-0-s hazai sikerével párosuló 84,58 millió forintos kifizetés is kiválónak nevezhető. A toplistát a Bayern München – Arsenal BL-ütközet zárja, ahol az angolok győzelme közel 78 millió forintot jelentett a tippmixelőknek. 

 

Barcelona – Milan Bajnokok Ligája-nyolcaddöntő második mérkőzése úgymond „duplázott”, hiszen a heti legmagasabb kifizetés mellett a legnépszerűbb eseményeket – kiegészítő fogadási lehetőségekkel együtt – összefoglaló rangsorunk élén is zárt. A spanyol – olasz csata második felvonása 243 919 fogadáskötéssel járt együtt, amelyet a szintén a Bajnokok Ligája keretein belül letudott Schalke – Galatasaray párharc 218 319 szelvényen feltűnve csak megközelíteni tudott. A Malaga – Porto, valamint a Bayern München – Arsenal BL-nyolcaddöntők szinte pontosan – 230 fogadáskötésnyi különbséggel – ugyanazt a számadatot produkálták, 197 ezernél is több alkalommal szerepelve játékosaink fogadáskötéseiben. A sort a spanyol bajnokság élvonalának Real Madrid – Mallorca összecsapása zárja, 86 ezret is meghaladó fogadási adattal.

 

Az imént említésre került Bajnokok Ligája-nyolcaddöntő visszavágók közül kettő is meglepetésnek számító eredményt hozott, így ezen összecsapások a legváratlanabb eredmények listáján is főszerephez jutottak. A Bayern München majdnem kiesett az elitsorozatból az Arsenallal szemben, és 0-2-es hazai vereségéből fakadóan csak idegenben lőtt gólok révén jutott tovább (65 156 szelvényből 7 937 helyes tipp, nyertes odds: 7,95). Egy másik BL-résztvevő német csapatnak, a Schalke gárdájának már a kiesésébe került hazai veresége, hiszen a Galatasaray 3-2-es sikere révén a török együttes biztosította helyét a legjobb nyolc között (91 421 szelvényből ráadásul ez 21 242 nyertes tippet jelentett, 5,20-as nyereményszorzó mellett). Az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság múlt hétvégi fordulójának legnagyobb szenzációt kiváltó eredménye a Tottenham – Fulham londoni derbi 0-1-es vendéggyőzelme volt, amelyet azonban a tippmixelők közül jó néhányan megéreztek (69 154 szelvényből 4 578 hibátlan tipp, 7,10-es nyereményszorzó). A férfi kézilabda Bajnokok Ligája-nyolcaddöntők egyik első mérkőzésén az Atlético Madrid és a Füchse Berlin 29-29-es döntetlenjére is kiválóan éreztek rá játékosaink, ami 9,65-ös oddsszal párosult (35 394 szelvényből 5 288 helyes tipp született).

 

Az európai porondon szereplő csapataink java megint nem hagyta cserben a bennük bízókat, ami a magyar érdekeltségű eseményeket összefoglaló passzusban is lekövethető. 

A női kézilabda Bajnokok Ligája I-es számú középdöntős csoportját veretlenül zárta a Győr, miután hazai környezetben könnyedén fektette két vállra a Randers gárdáját (végeredmény: 32-24, 24 452 szelvényből 23 751 nyertes tipp, 1,10-es nyereményszorzó). A férfi kézilabda Bajnokok Ligája-nyolcaddöntők első mérkőzései között két, számunkra különösen fontos mérkőzésen is magyar sikernek örülhettünk: a Szeged a korábban még veretlen lengyel Kielce skalpját gyűjtötte be hazai környezetben (eredmény: 26-25, 23 058 szelvényből 8 148 helyes tipp, nyertes odds: 2,80), a Veszprém pedig a papírformának megfelelően három góllal jobbnak bizonyult a spanyol Ademar Leon otthonában letudott odavágón (21 176 szelvényből 11 500 hibátlan tipp, 1,28-as oddsért). A Szolnok férfi kosárlabdacsapata újabb fontos győzelmet jegyzett az Adria Ligában, magabiztosan felülmúlva a horvát Zadar alakulatát (eredmény: 90-79, 17 312 szelvényből 15 058 tökéletes tipp, 1,50-es odds mellett). A jégkorong MOL Liga fináléjának első mérkőzése is a fogadók többsége által várt eredményt hozta, hiszen a Dunaújváros 2-0 arányban bizonyult jobbnak a HSC Csíkszeredánál (18 339 szelvényből 17 031 nyertes tipp, 1,62-es szorzóért).

 

Ezúttal egy érdi tippmixelő érdemelte ki a játékhét legügyesebb fogadója címet, miután 1000 forintot kockáztatva 369 000 forinttal gazdagította a családi kasszát, a következő, kizárólag döntetlenekre építő szelvénnyel:

Zvolen - B. Bystrica 5.m. D

Columbus - Chicago D

Anadolu Efes - Brose Bamberg D

 

Forrás: Szerencsemix

 

Címkék: tippmix,