Teltház lesz a vasárnapi FTC-Újpest rangadón

2013-03-04
Hétfőn délelőtt az utolsó jegyek is elkeltek, így teltház előtt kerül sor vasárnap az Ferencváros-Újpest rangadóra a labdarúgó OTP Bank Ligában. Ez az összecsapás lesz az utolsó tétmérkőzés az Albert Stadionban.

 

A fradi.hu kora délután arról számolt be, hogy hétfőn reggel alig pár óra alatt elfogytak a pluszban felszabadult helyekre is a jegyek, így már nem lehet belépőt kapni a hét utolsó napján 16.30 órakor kezdődő találkozóra. Az aréna 18 100 férőhelyes, a vendég lila-fehérek 1400 belépőt kaptak.

 

A zöld-fehérek honlapja arra is felhívja a szurkolók figyelmét, hogy  a mérkőzés napján időben (1,5-2 órával a kezdés előtt) és a rendezők iránymutatásait figyelembe véve közelítsék meg az Albert Stadiont, mert a beléptetés időtartama a hatalmas érdeklődés miatt a megszokottnak várhatóan többszöröse lesz.

 

Az Üllői úti Albert Stadion bontása jövő csütörtökön kezdődik meg, előtte egy nappal a Ferencváros és az osztrák Rapid Wien barátságos mérkőzést vív az arénában. Az új stadion a tervek szerint 2014 őszére készülhet el.

 

Forrás: MTI

 

Címkék: labdarúgás,