TIPPMIX tippek

2014-03-04
Válogatott meccsekkel tarkított szerda vár ránk, ahol pályára lépnek a világ legjobbjai, és a magyar válogatott is! Érdemes ellátogatni a lottózókba, és kitölteni egy-két tippmix-szelvényt! Nézzük, mi mire gondoltunk

159 Anglia - Wales

Tipp: Anglia @ 1.15

U21-es EB-selejtező, ráadásul tétje is van. Anglia jelenleg vezeti az 1-es csoportot, hat meccs után 16 ponttal. A moldávoknak és a walesieknek van matematikai esélyük, hogy beérjék a háromoroszlánosokat. Anglia 23-1-es gólkülönbséget hozott össze ezen a hat mecsen, hazai pályán pedig nem szokott viccelni a mindenkori U21-es angol csapat. Chalobah, Redmond, Ince, Ameobi, Kane, Zaha és a többiek rendkívül egységes csapatot alkotnak, és hazai pályán mindig tesznek arról is, hogy a közönség se unatkozzon. Ez a Wales elleni meccs presztízs mérkőzés lesz, viszonylag egyértelmű, hogy Anglia nyerni fog, valószínűleg nem is egy góllal.

 

172 Magyarország - Finnország

Tipp: Magyarország nyer @ 2.00

Barátságos meccseken az Egervári érában rengeteg döntetlent játszottunk. Kutyaütő csapatokkal is sikerül leikszelni, de hát mi is kutyaütők vagyunk. Most, itt a megújulás küszöbén csak a győzelem a jó eredmény. Ez nem csak egy barátságos meccs a sok közül, ez számunkra igenis tétmeccs! Pintér feltüzeli majd a srácokat, mi pedig biztosak vagyunk benne, hogy a kezdetben látható lesz a változás az Egervári és a Pintér féle csapat között. Azoknak az összetartásoknak lesz látszatja. A finnek arra számítanak, hogy idejönnek, tili-toliznak, alibiznek, aztán kész. Igen ám, de a magyarok most kegyetlenül fognak pörögni. Sok hiba csúszik majd be, de küzdeni fognak a srácok, és ennek lesz eredménye. A finnek valószínűleg nem dőlnek majd kardjukba, ha netán vereséget szenvednek.

 

227 Spanyolország-Olaszország

Tipp: 2.5 gól alatt @ 1.83

Nagyon jól néz ki ez a párosítás, de ne feledjük, hogy ez barátságos meccs, azaz totálisan semmi tétje nincs. Ebben a két válogatottban a világ legjobb klubcsapatainak focistái játszanak. Európa Liga, Bajnokok Ligája és fontos bajnokik közepette jön ez a válogatott meccs, amelynek tényleg semmi tétje nincs. A klubok nem is szívesen engedik el játékosaikat, mert ilyenkor mindig kockáztatják, hogy valaki lesérül. Azért a játékosok is úgy vannak vele, hogy három hónappal a VB előtt nem lenne jó megsérülni, hisz könnyen kikerülhet a keretből az is, akinek amúgy bérelt helye van.

Nem lesz ez látványos meccs, küzdelemre meg ne nagyon számítsunk. Spanyolország majd játssza a szokásos tili-tolit, az olaszok meg visszahúzódva nézik. Semmi értelme ennek a találkozónak, tényleg csak arra jó, hogy a különböző válogatott játékosok egy-két napot együtt töltsenek. Kevés gólra, és rettentően idegesítő meccsre számíthatunk.

 

246 Valladolid - Barcelona

Tipp: Barca győzelem @ 1.20

Ez egy hétvégi találkozó, de akinek nem fontos, hogy csütörtökön már felvegye az esetleges nyereményét, az nyugodtan rákötheti a katalán győzelmet. A Valladolid a kiesés ellen küzd, mióta Ebert eligazolt, nem jutnak egyről a kettőre. A Barca viszont le van maradva a Real Madridtól, így nem veszíthet pontokat. Három hét múlva el Clásicó, addig a katalánoknak van két könnyű meccsük, amit meg is fognak nyerni. Aztán március végén a Bernabeuban jöhet a szezon talán legfontosabb meccse! Messiék nem tehetik meg, hogy a Valladolid ellen pontot veszítenek.

 

Négy meccs, 5.05-ös odds. Két tuti, két rizikósabb tipp, de bízunk benne, hogy mind jönni fog! A Pintér-csapatnak fontos a jó start, a spanyol-olasz meccsen meg arra figyelnek majd a srácok, nehogy lesérüljenek. Még a 0-0 sem kizárt.

Címkék: sportfogadás, tippmix,