TIPPMIX tippek

2013-04-17
A hétvégi dömping előtt ideje bemelegíteni egy szerdai szelvénnyel! Nézzük

152 Olaszország - Nagy Britannia

Tipp: Olaszország @ 1.13

Divízió I VB, A csoport. A torna előtt úgy saccolták, hogy az olaszok és a kazahok juthatnak föl, és mi magyarok köphetünk bele a levesükbe. Tegnap előtt viszont kikaptunk a dél-koreaiaktól, szóval picikét át kell értékelni a dolgokat. Az olaszok viszont nem botlottak, két győzelmük van. A britek sem jelenthetnek nekik akadályt. Vigyázni kell ezekkel a kisebb oddsokkal, de a taljánok nem követik majd el azt a hibát, amit mi...

 

153 Magyarország - Kazahsztán

Tipp: Kazahsztán @ 1.45

Divízió I VB, A csoport. Minden csapat két-két meccsen van túl, a kazahok kettőt nyertek, mi pedig vertük a briteket 4-2-re, majd kikaptunk 5-4-re büntetőkkel a dél-koreai csapattól.

Sajnos a sajtó elhitette a sportfogadó társadalommal, hogy van esélyünk feljutni a legjobbak közé, ám két meccs után tisztán látni, hogy a bennmaradásért fogunk küzdeni. Kazahsztán egyértelműen a torna legesélyesebb csapata, tele KHL-es hokissal. Sajnos a mieink nincsenek most a toppon, sok sebből vérzik ez a csapat. Eleve nincs kapusunk, tisztán látszik, hogy Hetényinek azért lett volna helye a csapatban.

De mezőnyjátékosaink sincsen nagy formában, a dél-koreai legények lekorizták a magyarokat, és tényleg vérüket adták a győzelemért. Kazahsztán ellen esélyünk sincs sajnos. Aki persze másképp gondolja, az tegye meg a mieinket :D

 

177 Zenit - Kuban

Tipp: Zenit jut tovább @ 1.21

Az oroszok hosszú idő után újra kupameccseket játszanak. A végső győzelemre is esélyes Szentpétervár a Krasznodart fogadja. A Kuban a Premjer League-ben a 7. helyen áll, a 4-5. helyre még reális esélye van. Az Európa Liga indulás tehát elérhető számukra, bár ahhoz a többieknek is botlani kéne.

A Szentpétervár együttese papíron még lehet bajnok, ehhez viszont alighanem minden meccset nyerni kell! A CSZKA 6 ponttal áll előttük, szóval hat fordulóval a vége előtt ez elég nagy különbség.

Mindkét együttesnek van tehát célja még a bajnokságban, ezért a Zenit és a Kuban is tartalékos lesz valószínűleg. Igen ám, de a Zenit cserepadja is elit, miközben a Kuban padja azért aligha lenne világverő.

Hazai pályán nem fog botlani a Zenit!

 

180 Videoton - Győr

Tipp: Videoton @ 2.20

Magyar kupa elődöntő, 1. mérkőzés. A tét tehát nem kicsi, nagyon jó kis meccsre lehet számítani. A dolog pikantériáját adja, hogy a hétvégén is találkoztak, méghozzá Győrben, ahol 1-1-el ért véget a mérkőzés. Két jó formában lévő csapat, amit hétvégén is bizonyítottak. Mindössze két gól született a bajnokin, de rengeteg helyzetet dolgoztak ki a csapatok.

A tippünk erre a meccsre Videoton siker. Egyrészt a hazai pálya miatt, másrészt pedig azért, mert a Videoton Gomes irányításával sokkal szimpatikusabb futballt játszik, mint Sousa idején. A hazaiaknál egyébként minden posztra vannak ketten, szóval nehéz kiszámítani, kik játszanak, és kik nem. A jelenlegi Videoton játssza a futballt, szóval ha ősszel is hasonló felfogásban játszanak, aligha vezeti utcahosszal a Győr a bajnokságot...

A Győr hasonlóan bő kerettel rendelkezik, de ők egyértelműen a bajnoki címre koncentrálnak. Ha a Vidi a Ligakupa után a Magyar Kupában is döntőzni akar, az a minimum, ha otthon megnyerik a meccsüket a győriek ellen.

Az elmúlt sorozatban is összefutott egyébként a két együttes, akkor Fehérváron 5-1-re tudtak nyerni a piros-kékek. Most azért ekkora sallert aligha kap a Győr, egy-két góllal viszont jobbak lesznek Gyurcsóék!

 

215 Inter - AS Roma

Tipp: AS Roma jut tovább @ 1.32

2013 január 23-án játszották ennek a meccsnek az odavágóját, amikor is az AS Roma 2-1-re nyerni tudott hazai pályán. Az a győzelem valószínűleg a továbbjutást jelenti, hisz ebben az Interben a döntetlen lehetősége sincs nagyon benne!

Rengeteg az Inter hiányzója, gyakorlatilag egy komplett kezdő... Hétvégén sérült listán volt a kék-feketéknél Milito, Palacio, Mudingayi, Nagatomo, Stankovic, Schelotto, Chivu, Mbaye, Cassano, Obi és Castellazzi. Ezzel szemben az AS Roma együttesénél egydül de Rossi volt a kimaradók listáján.

Stramaccioni mesternek nincs könnyű dolga az Inter kispadján. Vagy fogalmazhatunk úgy is, hogy könnyű dolga van, mert gyakorlatilag aki egészséges, az a kezdőben találja magát ma este...

Az Interen látszik, hogy nem bírja el, ha a csapat fele kidől. Nem meglepő ez, hisz nincs például támadója a csapatnak. Palacio, Cassano és Milito sincs, szóval kényszermegoldások vannak. Rocchival pedig már nem lehet megváltani a világot.

Nagy a baj az Internél, mert rengeteg a sérült, ráadásul a játékospolitika is olyan, hogy abból hosszú távon jó dolgok nem fognak kisülni. Ma kiesnek a kupából, és az Inter sorsolását nézve az sem lenne meglepő, ha a bajnokságot a 8-9. hely környékén fejeznék be... Gyenge ez az Inter nagyon, már korábbi önmagához, és persze az AS Romához képest...

 

Ezek a mai tippjeink, mindenkinek sok sikert kívánunk!

 

SZÓLJATOK HOZZÁ!

Azok között, akik aktuális Napi tippjeinkhez (Napi Fortuna tipp, Totótipp, Tippmix tipp) kommentet ír, 5 EURÓS BET-AT-HOME KUPONOKAT sorsolunk ki! A komment vonatkozhat arra, hogy egyetért-e az adott tippel vagy nem, de más, saját tippet is leadhattok rövid indoklással. Már ebben a percben lehet kezdeni!

 

Címkék: sportfogadás, tippmix,