TIPPMIX tippek

2013-11-04
A héten Bajnokok Ligája fordulót rendeznek, egyre inkább élesedik a helyzet. Ezekre a BL-találkozókra építjük következő tippmix szelvényünket. Íme:

075 Svédország - Nigéria

Tipp: Nigéria jut tovább @ 1.19

U17-es vb elődöntő. Bizony, már az elődöntőnél tartanak az U17-es srácok. Svédország elődöntős helye óriási meglepetés, bár ebben közrejátszik az is, hogy elég könnyű ágra kerültek. A negyeddöntőben például Honduras volt ez ellenfelük, míg Nigériának többek közt Uruguayon keresztül vezetett az út idáig. Ezen a szinten egyértelműen fölényben vannak az afrikaiak, nagy meglepetés lenne, ha nem jutnának be a döntőbe.

 

095 Sahtar Donyeck - Leverkusen

Tipp: mindkét csapat szerez gólt @ 1.52

Az 'A' csoportban a Man. United, Sahtar Donyeck, Leverkusen trió között dől el, melyik két csapat lép tovább. A Donyeck az elmúlt körben 4-0-ra kapott ki a Leverkusen otthonában, sok esélye nem volt az öt brazillal felálló ukránoknak. Otthon viszont jó esélyük van a visszavágásra. Donyeckben ők játszanak hazai közönség előtt, és mindent meg fognak tenni a győzelem érdekében. Az ukrán együttes egyébként még otthon fogadja majd a Sociedadot, szóval ezen a meccsen a Leverkusennek is kéne legalább egy pontocska. Két hete 4-0-ra nyert a Leverkusen, most alighanem egy döntetlennek is örülni tudnának. Ukrajnába nem nyerni járnak a nyugati csapatok

 

104 Juventus - Real Madrid

Tipp: A Juventus szerez gólt @ 1.18

A Juventusnak pontot KELL szereznie a Real Madrid ellen, de a pontszerzés szinte a minimummal jelent egyet. Egyébként már a madridi meccsen sem játszott rosszul a Juve, sőt jobb volt, mint a Real, de a körülmények összejátszottak a Juve ellen.

Az, hogy a Juventus gólt szerez, az tényleg az alap. Ennek a Realnak simán lehet gurítani a gólokat. A La Liga meccseken Levante, Rayo féle együttesek kettesével szórják ellenük. Nagyon nincs rendben a Madrid védelme, nem létezik, hogy egy motivált Juve Torinóban ne venné be Casillas kapuját. A Parma elleni bajnoki többen pihentek, egyértelműen meg akarja nyerni a meccset a torinói együttes. A Realnak ezen kívül van még meccse a Galatával otthon és a Koppenhágával idegenben, szóval a Blancóknak az iksz, vagy a zakó sem tragédia.

 

167 Atletico Madrid - Austria Wien

Tipp: Atletico nyer @ 1.10

Az Atleti napjaink egyik legjobb csapata. Egyszerűen a legjobbak. Ilyen jól összerakott együttest ritkán lát az ember, minden poszton hibátlan a 'tico. Emlékezhetünk a Real Madrid ellen úgy tudtak nyerni, hogy CR=-éknek momentumuk sem volt. Az Austria Wiennek már az is órisái élmény, hogy a BL csoportkörben szerepelhet. Az Atleti két hete Bécsben semmisítette meg az Austriát, hazai pályán edzőpartnernek lesz jó az osztrák csapat, másra nem nagyon. Ha itt nem nyernek Diego Costáék, az az utóbbi idők egyik legnagyobb bundája lenne.

 

193 Dortmund - Arsenal

Tipp: Mindkét csapat szerez gólt @ 1.44

Az 'F' csoportban a BVB, az Arsenal és a Napoli is 6-6 ponttal áll. Az nem kétséges, hogy ebből a hármas jut tovább két együttes. Igazi ki-ki meccs lesz ez Dortmundban, ráadásul Lewandowski góljával Londonban a BVB nyerni tudott, Ramseyék alighanem vissza szeretnének vágni. A londoni találkozó is rendkívül magas színvonalú volt, és ez is az lesz. Hétvégén mindkét együttes fontos bajnokit nyert, mindkét oldalon megvan az alap. A BVB két-három éve már egyértelműen top 4-5 csapata között van, az Arsenal pedig idén tényleg úgy játszik, ahogy azt a szurkolók már évek óta szerették volna. A két héttel ez előtti meccsen Özil nem villogott, de az nem azt jelenti, hogy most sem fog. Elképzelhetetlen, hogy valamelyik csapat rúgott gól nélkül zárja a meccset. Két lendületes, ötletes focit játszó társaság, élmény lesz őket újra megtekinteni.

 

*239 Videoton - Mezőkövesd

Tipp: Videoton nyer @ 1.28

Pénteki meccs, de talán érdemes rákötni a szelvényre. A Vidi láthatóan megtorpant. Nikolicsék vereséget szenvedtek a Kaposvár és a Honvéd ellen. Ennek eredménye, hogy a Loki már egy pontra felzárkózott, de a DVTK és a Fradi is érzi a vérszagot. A Videoton egyértelműen jobb csapat, mint a Mezőkövesd. Fehérváron ha ez a meccs nem lesz hazai, akkor tényleg semmi. Hiába a péntek, hiába a bundaveszély, ezt a találkozót ki kell venni hazaiba. Ráadásul az odds is csökkeni fog, ezt 1.28-on meg kell fogni, mese nincs.

Ezekben a tippekben bízunk, sok sikert kívánunk mindenkinek!

Címkék: sportfogadás, tippmix,