TIPPMIX tippek

2013-11-26
A kedd és a szerda a kupameccseké. Szedjünk csokorba pár tippet, mert van miből válogatni!

102 Porto - Austria Wien

Tipp: Porto @ 1.15

A Porto csapatának kötelező megverni az Austria Wien együttesét. Ez tényleg nem tűnik megoldhatatlan feladatnak, hisz a bécsi együttes ezidáig még gólt sem szerzett a BL-találkozóin. Gyenge az Austria Wien, a Portp pedig igazi rutinróka a BL-ben. Jackson Martinez egyedül többet ér, mint az egész Austria Wien. Hazai pályán, hazai közönség előtt mindenképp hazai győzelem várható. Ez persze nem elég a Portónak a továbbjutáshoz, ebben a csoportban minden a 6. körben dől majd el.

 

116 Arsenal - Marseille

Tipp: Arsenal @ 1.26

Az Arsenal eleve jobb csapat mint, a Marseille. Otthon játszanak, és ha nyernek, akkor továbblépnek az Ágyúsok. Ha ez nem lenn elég, akkor érdemes megemlíteni, hogy a két csapat nincs épp rosszban egymással. Eleve elég megemlíteni, hogy a Marseillenek esélye sincs továbbjutni, még az Európa Liga is elúszott. Vélhetően pont ezért nem is a legjobbak lépnek pályára. Aztán jól tudjuk, hogy Wenger francia, Giroud, Sagna, Koscielny, Diaby és Sanogo is francia. A MArseille nem fog kitolni saját honfitársaival, és közvetve mondjuk továbbjutatnák a BVB-t vagy a Napolit. Ezt a meccset a Marseille lecsúsztatja Wengeréknek!

 

138 Celtic - Milan

Tipp: 2.5 gól alatt @ 1.70

Ez a meccs sem lesz gyenge! A Celtic otthon kegyetlenül erős, láthattuk a Barca is szenvedett a skótok ellen. Ha nincs a kiállítás, tuti nem nyer a Barca Glasgowban. Stabil csapat a Celtic, fizikálisan rettentő erősek. Kevésbé kreatívak, mint a skót együttesek általában, de fizikailag talán még jobbak is, mint a Milan. A Milan hétvégén a Genmoa ellen 1-1-es döntetlent játszott. A 2. félidőt emberelőnyben játszotta a piros-fekete mezes társaság, de gólt nem tudott szerezni. Balotelli büntetőt hibázott, szóval ő sincs a legjobb mentális állapotban. De tényleg az egész Milanra elmondható, hogy közük sincs a mostani srácoknak a korábbi ikonokhoz. Allegri mester meg egy paródia, ha ma nem tudja győzelemre vezetni a Milant, tutira kirúgják. Nagyon fontos meccs, nagyon feszült meccs, valószínűleg egy-két gólnál többet nem fogunk látni! Ráadásul a Celtic kapujában Forster áll, aki tényleg egyike napjaink legjobb hálóőreinek. Nem véletlenül nézte ki magának a Barca is.

 

177 FTC - Újpest

Tipp: FTC @ 1.55

A Magyar Kupában összesorsolták az FTC-t és az UTE-t. Két derbivel gazdagodik tehát a közönség, remélhetőleg két balhémentes derbivel. Ami a csapatokat illeti, az FTC jelenleg erősebb, mint az UTE. Mióta a Fradi visszakerült az NBI-be, azóta hazai pályán nem veszített derbit az UTE ellen. Vélhetően most sem fog. Ehhez viszont az kell, hogy a Fradi védelme ne hibázzon, vagy legalább ne sokat. A zöld-fehér csapatnak ugyanis egyértelműen a leggyengébb csapatrésze a védelem. Viszont a hétvégi meccshez klépest biztos lesz változás, Besic visszakerül a csapatba, és remélhetőleg stabilabbak lesznek. Elöl Böde, Diallo és Jenner megoldja majd, de a derbiken Somalia is villani szokott. Az UTE nem egy verhetetlen csapat, és ez be fog bizonyosodni szerdán is!

 

205 Juventus - Köbenhavn

Tipp: Juventus @ 1.14

A torinói Juventus nagyon nagy bajban van. Négy kör után mindössze a 4. helyen áll a csapat. Jó hír viszont, hogy a Reallal már nem kell többet játszani. Hazai pályán a Koppenhága csapatát mindenképp meg kell verni, aztán jöhet a Galatasaray elleni mindent eldöntő találkozó. Az még odébb van, de a Koppenhága elleni találkozó már szerdán megrendezésre kerül. Nem igazán lehet itt sokat beszélni, mert minden egy szó csak mellébeszélésnek tűnik. A Juventus klasszisokkal jobb csapat, mint a Köbenhavn, már az kisebb csoda lenne, ha a vendég csapat gólt tudna szerezni.


Kombinált odds: 4.35

Lehetne még variálni, mondjuk egy Porto vagy egy Juve hendis győzelemmel, de nem érdemes rizikózni. Ezeken a meccseken, ahol csak a 3 pont számít, nem mindig rendeznek gálát azok a csapatok, amelyek amúgy nyugodtan megtehetnék.

A tippekhez sok sikert kívánunk mindenkinek!

Címkék: sportfogadás, tippmix,