TIPPMIX tippek

2013-07-27
Van pár jó kis meccs hétvégére, itt az ideje újra szerencsét próbálni egy szelvény erejéig!

 

 

144 V UTE-Paks

Tipp: Paks nyer @ 2.88

Az Újpestnél vannak gondok. Gyengült a keret, és akik maradtak, azok sem egy felé húznak. Balajcza nyilatkozatát volt érdemes olvasni, őszintén beszélt a klub körül kialakult helyzetről, és lenyilatkozta, hogy ha nem lesz erősítés, valószínűleg kiesnek. Ebben lehet valami, mert tényleg nincsenek sokan, és ha egy-két játékos majd eltiltott lesz, páran pedig lesérülnek, ifistákkal nehézkesen tudják felvenni a harcot a többi élcsapattal.

A Paks nagy mumusa az UTE-nak, legutóbb 6-0-ra nyertek az atomvárosiak Újpesten. Náluk csöndben zajlott a felkészülés, nem voltak negatív hangok. Arrafelé a légiósok sem divatosak, mindenki ugyanazt a nyelvet beszéli, és sokkal inkább csapat a Paks, mint az UTE.

Kihagyhatatlannak tűnik a 2.88-as odds, már csak azért is, mert az utolsó 10 UTE-Paks meccsen a Paks mindig lőtt minimum két gólt!

 

157 H Basel - Lausanne

Tipp: Basel @ 1.19

A Basel hazai pályán bedarálja a Lausanne-t. Tavaly épphogy bennmaradtak, nagyon gyenge szezont futott a vendég együttes. A Basel villogott Svájcban, villogott az EL-ben, tehát remek idényt zárt. A 2012-13-as kiírásban természetesen oda-vissza a Basel együttese nyert, nem lesz ez másként hétvégén sem. Igaz, hogy Yakinék 30-án a Maccabi Tel-Aviv ellen játszanak BL meccset, de ezt a bajnokit sem fogják ellazsálni. Ez a Lausanne fél gőzzel is verhető a svájci kirakatcsapat számára!

 

173 V Bayern - Dortmund

Tipp: 2.5 gól felett @ 1.66

A nap slágermeccse, kár lenne elmulasztani! Ők ketten legutóbb a BL fináléjában találkoztak, ahol a Bayern nyert 2-1-re. Tavaly szintén ez a két csapat játszott a bajnokik előtti Szuperkupában, ott is Bayern győzelem született, ugyanúgy 2-1-es, ahogy a BL fináléjában. Ma is könnyen lehet ebből 2-1! Mindkét csapattól várhatunk gólokat, mert ez hiába tűnik nagyon komoly kis meccsnek, valójában a bajnoikikra való felkészülést szolgálja.

A hazai oldalon Götze, Ribery és Neuer hagyja ki a meccset, a BVB-nél Mikhtaryan és Piszczek, mindenki sérülés, rehabilitásci miatt.

Ettől függetlenül jópár ász van még mindkét pakliban, Robben, Mandzukic, Müller, vagy a másik oldalon Gündogan, Reus és Lewandowski.

A Bayern a Telekom Kupa meccsei alapján valamivel előrébb jár a felkészülésben, de a BVB az azért keményebb diónak tűnik, mint a HSV vagy a 'gladbach!

Jó kis összecsapás lesz ez, ahol tuti születnek gólok! Ez a meccs kevésbé lesz túltaktikázva, mindkét fél meg akarja nyerni, ehhez pedig kellenek a gólok!

 

220 H Németország - Norvégia

Tipp: Németország nyeri az EB-t @ 1.23

A női foci EB-n nem a két legerősebb csapat játszik. Egyértelműen a svédek és a franciák voltak a legjobbak a tornán, de a futballban előfordulnak furcsaságok. Előfordul, hogy egy csapat végigtámadja a meccset, mindent kihagynak, az ellenfél pedig egy kapuralövéséből lő egy gólt, és nyer...

A németek megfiatalított csapata most nem brillírozott egy meccsen sem. Még az Iszland elleni 3-0 volt sima úgy-ahogy, de a többi találkozón valósággal szenvedtek. Viszont Lineker mondása ezek serint női vonalon is igaz, vagyis a végén úgyis a németek nyernek. Valószínűleg így van, és így is lesz, mert mióta az UEFA rendezi az EB-ket, mindig a németek nyernek. Most ezzel a gyengécske csapattal is megcsinálják majd. Ha máshogy nem, hát szerencsével. A svédek ellen is volt belőle bőven, Marozsán gólja, vagy a rengeteg elpuskázott svéd ziccer mind mind Fortuna számljára írható

Norvégia a dánok ellen nagyon meg volt rogyva, csoda az is, hogy ők döntőzni tudnak. Hjelmseth kapus a büntetőpárbajban két tizit is hárított, így továbbjutatta csapatát. Viszont erő nem nagyon maradt a lányokban...

Norvégia a csoportmeccsek során lenyomta a németeket, de annak a találkozónak már nem volt igazi tétje. Most viszont lesz, Norvégia pedig egy kontinenstornán kétszer ezt a bravúrt nem képes végrehajtani! Nyögvenyelősen, de a németek behúzzák az EB-t, ahogy 'mindig'.

 

223 H Debrecen - Kaposvár

Tipp: Debrecen nyer @ 1.35

A Loki rendesen megégett Nyíregyházán, de az a nagy ***** igazság, hogy minden klubcsapatunk magasról tett az Európa Ligára. Mindenki a bajnoki rajtra készül, és most mindenki úgy vág majd neki az OTP Liga meccseinek, hogy nem kell más sorozatra koncentrálni! 5-6 csapat simán lehet bajnok, és köztük van a Debrecen is. Tény, hogy a Strömsgodset ellen lefőtt a kávé, és a Szuperkupa meccsen sem mutattak semmit, de a Kaposvár az a Kaposvár. Nem megbántva a somogyiakat, de ők egy szinttel lejjebb vannak. Pruknerék ismét azért küzdenek majd, hogy a lelehtő legsimábban bennmaradjanak. Lesz majd egy-két érthetetlen zakó, egy-ét bravúr, mint az elmúlt szezonban Diósgyőrben, de a nyitófordulóban ez a Kaposvár nem fog csodát csinálni. A klub anyagi lehetőségei korlátozottak, ismét alsóbb osztályokból 'erősítettek', már ha ez jó szó ide.

Tavaly 2-1-re nyert a Loki otthon, most is be fogják húzni a meccset egy-két góllal! Ki kell engesztelniük a szurkolókat, mert bizony a norvég együttes elleni kilencven perces gyalázatot nem lehetett könnyű megemészteni, ráadásul még utazniuk is kellett, hogy lássák kedvenceiket, ahogy szó szerint alázzál őket!

 

Ezek a hétvégi tippjeink, mindenkinek sok sikert kívánunk!

 

Címkék: sportfogadás, tippmix,