TIPPMIX tippek

2013-09-24
Rengeteg esemény vár ránk az elkövetkező pár napban, tényleg mintha hétvége lenne. Olasz bajnokik, spanyol bajnokik, német kupameccsek, futsal, itt az ideje egy újabb tippmix szelvénynek. Nézzük bővebben

062 Magyarország - Ukrajna

Tipp: Ukrajna jut tovább @ 1.32

UEFA-Futsal Euro. Ukrajnában 2-1-re az ukránok nyertek, így minimális, egy gólos előnnyel várják a visszavágót. Ők az esélyesebbek, bár nem reménytelen a magyar csapat helyzete. Nagyon jót tenne a magyar futsalnak, ha kijutnánk az EB-re, de félő, hogy elcsúszunk ezen a banánhéjon.

Ukrajnában mezőnyben simán pariban voltunk az ukránokkal, ám ezt a játékot is gólra játsszák, abból meg ők kettőt rúgtak, mi pedig egyet. A VB-re kijutott ukrán csapatból többen nincsenek most jelen, ám így is ukrajna van jobb pozícióban, félő, hogy elütik Dróthékat az EB-től.

 

070 1860 München - B. Dortmund

Tipp: Dortmund jut tovább @ 1.06

Király Gábor, és az 1860 München védelme nem fog unatkozni ma este. A Dortmund most éhes, hisz Nürnbergben sem nyertek, valamint a Nápoly elleni BL találkozón sem. A hétvégi bajnokin Klopp erőteljesen tartalékos csapatot küldött pályára, most nem fog tartalékolni, hisz minden egy meccsen dől el!

Mondanunk sem kell, melyik a jobb csapat.

 

097 Barcelona - Real Sociedad

Tipp: 2.5 gól felett @ 1.24

A Barca életében nem sűrűn fordul elő, hogy az ellenfél birtokolja többet a labdát. Márpedig a Rayo ellen ez is megtörtént, igaz, a gólokat a Barca rúgta. Pedro hármat is vállalt, Neymar ismét gólpasszal hívta fel magára a figyelmet, gyakorlatilag ő rúgatta Pedritoval a 3. gólt. Nagyon jó a katalán csapat, de ki kell emelni Victor Valdest, aki hihetetlen formában véd. Büntetőket hárít, ziccereket fog, de ma valószínűleg kapitulálni fog. A Sociedad nem az igazi mostanság, de az biztos, hogy a Barca elleni találkozón szebbik arcukat mutatják. Ahogy a Betis vagy a Villarreal, ők is nagy csapatok ellen játszanak nagyot kivétel nélkül!

 

129 Man. City - Wigan

Tipp: Man. City jut tovább @ 1.07

A Man. City visszavágóra készül. A Wigan tavaly az FA Cup döntőjében 1-0-ra verte meg a City-t, és rendesen felbosszantotta a Man. City-t. Nem lehet kérdés, melyik csapat jut tovább. Nem elég, hogy erősebb csapat a hazai, még otthon is játszhatnak.

Egyszer volt budán kutyavásár, a Wigan valószínűleg tisztában van sorsával, és inkább a Watford elleni bajnokira tartalékolnak. A City-nél meg ilyen szinten nem lehet tartalékos csapatról beszélni...

 

187 Bayern München - Hannover

Tipp: 2.5 gól felett @ 1.27

Az utolsó 10 Bayern-Hannover meccsen hazai győzelem született. Volt itt szűk, egy gólos siker, de volt 7-0-ás Bayern győzelem is. A bajorok most is hintenek párat, és nem kérdés, hogy megnyerik a meccset. A Hannover idegenben gyengébb csapatok ellen sem muzsikál jól, az Allianzban sok közük nem lesz a meccshez.

 

200 Elche - Real Madrid

Tipp: Real Madrid @ 1.24

Ide sem szükséges indoklás. Az Elche újonc csapata a ligának, de csodaszámba menne, ha bennmaradnának. Nincs támadójátéka az elcheieknek, a Segundát is védekezzésel nyerték tavaly. Igen ám, de amikor Bale, Ronaldo, de Maria van az ellenfél támadósorában, oda már kevés az a tudás, ami a másodosztályban elég volt.

0-2, 0-6, részletkérdés...

 

229 Napoli - Sassuolo

Tipp: Napoli @ 1.14

Szegény Sassuolo hétvégén hazai pályán 0-7-et játszott az Interrel. Most talán a Serie A legfélelmetesebb stadionjában, a San Paoloban vizitálnak. Onnan komolyabb csapatok sem szoktak pontot rabolni, a szezon meglepetése lenne a vendégek pontszerzése.

A Napoli győzelme talán a hét legbiztosabb tippje.

 

245 Dortmund - Freiburg

Tipp: Dortmund @ 1.18

Hétvégi meccs, de megéri behúzni. A BVB a Nürnberg ellen pontokat veszített, hazai pályán nem fognak megbotlani. A Freiburg idegenben nem túl acélos (mondjuk idén otthon sem). A Freiburg is hasonlóan fáradt lesz, hisz ők is DFB Kupa meccset játszanak. A dortmundiak valószínűleg egy félidő alatt lerendezik a meccset, a másodikban pedig már a BL találkozójukra tartalékolnak.

Ezek azok a tippek, amikiet bátran tudunk ajánlani, mindenkinek sok sikert kívánunk!

Címkék: sportfogadás, tipp,