TIPPMIX tippek

2014-03-17
Az ünnepi hétvége után ismét jönnek a szürke hétköznapok. Mivel lehetne ezt feldobni, ha nem egy Tippmix-szelvénnyel!

 

127 Chelsea - Galatasaray

Tipp: A Chelsea jut tovább @ 1.17

Kezdjük ott, hogy a Galatasaraynak eleve nem kéne itt lennie. Emlékezhetünk rá, amikor a Juve elleni találkozón egy este alatt felszántották a pályát, vagyis annak azt a térfelét, ahol a Juvénak kellett volna kombinálni. Szántáson barázdák között nem igazán ment, bezzeg az a térfél, ahol a törökök játszottak egy félidőn keresztül, az sokkal jobb állapotban volt.

Az első meccsen a Chelsea 1-1-et játszott Isztambulban, most a Stamford Bridge közönsége előtt ki fogja ütni a Galatasarayt. Nem egy világverő csapat a török, a Chelsea viszont Mourinhóval igen erős páros, és a csapat, valamint Mou is tudja, hogyan kell BL-t nyerni. Sima hazai siker.

 

138 Wigan - Yeovil

Tipp: Wigan @ 1.40

Megbújik ez a találkozó a sok meccs között, de mi nem hagyjuk ki. Felszállunk a Wigan vonatra. Az Athletic egész elképesztő szériát fut, nyolc meccs óta veretlen a csapat. Emlékezhetünk rá, ahogy az FA Kupában a Manchester City-t nyomta le a csapat 2-1-re. A Championshipben az 5. helyre jöttek föl. és amikor a legtöbb együttes már utolsó tartalékait mozgósítja, a Wigan épp most van a legjobb passzban. A Yeovil Town kieső helyen áll, nem meglepő módon utolsó két meccsét elveszítette a csapat. Nem valószínű, hogy 8 meccs óta veretlen Wigant fogja megszorongatni a Yeovil.

 

197 Szeged - Csurgó

Tipp: Szeged győzelem @ 1.12

Ez nem egy hatalmas szorzó, de nagyon tutinak tűnik a Szeged győzelme. Mivel idegenben 1 góllal kikapott a Szeged, csak akkor jut tovább a kupában, ha nyer. Az odavágón a Csurgó kapusa, Wysomirszki hatalmasat játszott, és főleg neki köszönhette a Csurgó, hogy 14-9-re vezetett a félidőben. A Szeged mentette a menthetőt, és ha nyerni nem is sikerült, olyan helyzetbe hozta magát a visszavágó előtt, hogy a továbbjutás azért ne legyen probléma. Mindegia, Ilyés, Ancsin és a többiek hazai pályán nem fognak hibázni!

 

214 Man. United - Olympiakos

Tipp: A Man. United gólt szerez @ 1.10

Szintén nem egy hatalmas odds, de jó esély van rá, hogy már félidőre jöjjön. Ugye idegenben a Man. United 2-0-ra kikapott, így nagyon nehéz dolga lesz, ha tovább szeretne jutni. Gólokat mindenképp kell lőni, igen egyoldalú meccsre számíthatunk, mert a görögök behúzódnak majd, és a védekezésre koncentrálnak. Igen ám, de a Man United azért annyira nem rossz csapat, hogy otthon se lőjön gólt a görög ellenfelének. Azért az Olympiakos idegenben nem tudja majd azt hozni, amit otthon láttunk tőlük. Valencia, Kagawa, Rooney, Young,  van Persie vagy Welbeck azért nem fogja annyiban hagyni a meccset. Ha a továbbjutás nem is jön majd össze, a United hazai pályán gólt fog szerezni!

 

241 Mainz - Bayern München

Tipp: Bayern @ 1.20

Német bajnoki hétvégéről. A Bayern jelenleg a világ legerősebb csapata, múlt héten a Leverkusen ellen nyert nagyon simán Guardiola alakulata. Ez a csapat sebezhetetlen, a Bundesligában nincs ellenfele. Hogy a BL-ben akad-e, az jó kérdés. Egyébként a Mainz szervezett csapat, de láthattuk a Leverkusent is nagyon jól játszani, mégsem tudtak mit kezdeni ezzel a Bayernnel. Ráadásul a bajorok most egész héten erre a találkozóra készülnek, mindenki egészséges Badstubert kivéve, szóval már az csoda lenne, ha a Mainz egy félidő kihúzna legalább ikszre.

A kombinált szorzó 2.4-es,  ami nem túl magas, de arra pont jó, hogy a pénzünket megduplázzuk. Csak a Wigan meccsben picike rizikó, de amilyen formában vannak, a Yeovil nem nagyon lehet ellenfél.

 

Sok sikert mindenkinek!

Címkék: sportfogadás, tipp,