Szucsánszki Zita: Szeretnénk megszorongatni a Győrt

2013-08-14
Az FTC női kézilabdacsapata szeretné a megszorongatni a Győrt a hazai bajnokságban.

 

 

Újabb egy évig támogatja szolgáltatásokkal az FTC-Rail Cargo Hungária női kézilabdacsapatát a Budapest Gyógyfürdői és Hévizei Zrt.

 

Kökény Beatrix, a zöld-fehérek ügyvezetője a Lukács Fürdőben tartott szerdai sajtótájékoztatón azt mondta, hogy a csapat már két éve élvezi a cég támogatását és a fővárosi fürdők nyújtotta szolgáltatások az elmúlt két évben sokat segítettek a játékosoknak a mérkőzéseket követő regenerálódásban, valamint a sérülések utáni felépülésben.

 

Szucsánszki Zita csapatkapitány az MTI kérdésére azt válaszolta, hogy a felkészüléssel eddig jól haladnak. „Elek Gábor mostanáig a védekezésre helyezte a hangsúlyt, a támadások gyakorlása főleg ezután következik. Úgy érzem, sokat erősödtünk a nyáron, hiszen amíg tavaly 7-8 játékosnak kellett végigjátszani a meccseket és az idény végén már lépni is alig tudtunk, most két közel azonos sort tudunk kiállítani.”

 

Hozzátette, az idén a hazai bajnokságban szeretnék megszorongatni a címvédő és BL-győztes Győrt, ami nem lesz könnyű, mert a Rába-partiak háromszor annyi pénzből gazdálkodhatnak, mint a fővárosiak.

 

„A BL-ben a selejtezőn túljutni kötelező feladat, s bár nem kerültünk könnyű csoportba, a főtáblán is igyekszünk minél tovább jutni" - zárta nyilatkozatát Szucsánszki Zita.

 

Forrás: MTI

 

Címkék: kézilabda,