Szlovénia-Magyarország: Háromszoros pénzt ért a győzelmünk

2018-04-25
Ezen a kiegyensúlyozott Divizió 1/A-s hoki-vb-n talán Szlovénia és Kazahsztán volt a két esélyes a feljutásra. Kazahsztán meg is nyerte az első két meccsét, Szlovénia viszont idáig terített betli

Szlovénia - Magyarország

Online sportfogadás tipp: Magyarország vagy döntetlen

Unibet odds: 1.65

Kezdés: szerda, 19:30

 

Szlovéniát megcsapta a kiesés szele. A britek ellen 3-1 arányban kaptak ki, ott a britek győzelme 14.00-es szorzót ért. Aztán másnap Lengyelország is győzött Szlovénia ellen 4-2-re, az akkor 8.75-ös odds-ot jelentett. A magyar győzelem 'csak' 2.80-at ér háromesélyben, de ezek után ki fogja ezt otthagyni? A britek az előző évben egy osztállyal lejjebb bizonyítottak hazai pályán, és feljutottak. Szlovéniát óriási meglepetésre elverték, de másnap Kazahsztán azért 6-1-el helyre tette a brit csapatot.

Az unibeten 1.65-ért fogadhatunk arra, hogy Sofronék nem kapnak ki, azaz Szlovénia szerdán sem nyer. Anze Kopitar nélkül ez a csapat eddig tehetetlen, és csak remélni tudjuk, hogy ellenünk is hozzák azt a játékot, amit az eddigi két meccsen.

Nagy-Britannia ellen 35, Lengyelország ellen 38 lövés talált kaput szlovén részről, ha csak azt nézzük, akkor az kisebb csoda, hogy a 73 kaput eltaláló lövésből mindössze 3 gólt értek el. Picikét félő, hogy pont ellenünk javul a hatékonyság, ezért is néztünk ki egy másik tippet, ami szintén jó lehet:

Mindkét csapat eljut legalább két gólig @ 1.90

Ez az opció az unibeten 1.90-es szorzóval fogadható, talán még jobb is, mint az előző. Azt azért látni a számokból, hogy a szlovének mindkét meccsükön bőven 30 lövés felett zártak, hogy a mennyiséggel nincs gond, csak a minőséggel, és talán a szerencsével. A szerencse viszont forgandó, csak ne most gondolja úgy Fortuna, hogy kicsit besegít a szlovén csapatnak. Viszont, ha Vay kapujára megint 30-35 lövést le tudnak adni, abból legalább kettő valószínűleg góllá érik.

UNIBET - Első fogadásod 20.000 Ft-ig kockázatmentes

>>> Regisztráció itt <<<

 

De minket sem kell félteni, Vas Jánosék megint apait-anyait beleadnak majd, hogy nyerjenek. Az olaszok ellen az utolsó percben mutatott heroikus védekezés mutatta meg igazán, mit is jelent ez a játék. Belevetődnek a srácok az ellenfél lövésébe, ha kell, pedig nem veszélytelen mutatvány ez. Kazahsztán ellen kikaptunk 3-0-ra, de a mutatott játék ott is teljesen rendben volt. Sajnos a svéd származású honosított kapusuk ihletett formában védett, de az olaszok ellen már jöttek a gólok. Sebők, Vas és Sarauer talált be, így megszereztük az első győzelmet, amit remélhetőleg ma egy másik követ.

Mi a feljutásért küzdünk, de itthon egyébként is a győzelem a cél minden meccsen. Szlovénia nyakán pedig ott a hurok, hisz ha tőlünk is kikapnak -ami az oddsok ellenére valószínű-, akkor lesz csak igazán meleg a pite, mert a 4. meccsükön az eddig hibátlan Kazahsztán ellen lépnek jégre.

Egy 3-2-es győzelem, mint az olaszok ellen tökéletes lenne, egy 3-2-vel mind a két tippünk jönne. Nyerne a csapat, és ez az eredmény még azt is garantálná, hogy egy végletekig izgalmas találkozót látunk, ami teljes katarzissal ér véget. Egyébként a szlovén kapusokról, a védekezésről mindent elmond, hogy a britek mindössze 15 lövést küldtek kapura, abból született meg a három góljuk, ami győzelmet ért a nyitónapon.

Címkék: sportfogadás, tipp,