Szlovákia - Horvátország: Nem vár könnyű este Felix Brych játékvezetőre

2019-09-06
Szlovákia számára két sorsdöntő meccs jön pár napon belül. Ideális esetben hat ponttal számolhat északi szomszédunk, viszont pénteken a horvátok, hétfőn a magyarok tehetnek keresztbe neki.

Szlovákia - Horvátország

Online sportfogadás tipp: Büntetőlapok száma 4,5 felett

Unibet odds: 1.73

Kezdés:  2019.09.06. 20:45

 

A trnavai City Arénában izgalmas este elé néznek a szlovák és horvát szurkolók, de izgalmas meccs lesz számunkra is, hisz a magyar válogatott is ebben az E-jelű csoportban szerepel.

Szlovákia három meccs után 2. a csoportban, otthon még hibátlan. Minket 2-0-ra vert, másik két meccsét idegenben játszotta. Azerbajdzsánt 5-1-re verte, Wales ellen viszont kikapott. Modric-ék sem hibátlanok már, hisz tőlünk kikaptak. Az ellenünk elszórt pontokat valahol vissza kell hozni, reméljük, hogy most gondolják úgy, hogy meg kéne nyerni ezt a találkozót. Azerbajdzsánt és Walest otthon megverték, de a továbbjutás szükségük lesz idegenbeli pontokra is.

Felix Brych vezeti a találkozót, valószínűleg a német spori sem fog unatkozni. Meglepően sűrű ez a csoport, mert Azerbajdzsán ugyan totál esélytelen szinte a pontszerzésre is, azért még Walest sem írhatjuk le, mi meglepően jók vagyunk eddig, szóval könnyen lehet, hogy a vb-döntős horvátok, vagy északi szomszédunk csak a 3 helyet szerzi meg a csoportban.

Brych szeret lapokkal fegyelmezni, ő nem rest 7-8 sárgát kiosztani egy meccsen, és a pirosat is bátran előveszi, ha arra okot adnak a játékosok.

A mi tippünk, hogy a lapok száma 4,5 felett lesz. Ennek oka egyrészt tényleg Brych, aki valóban lapot ad arra, amire kell. Sok spori próbál szavakkal fegyelmezni, Brych meg inkább a zsebéhez nyúl. Aztán ott a két csapat, mindkettő tele van olyan játékossal, akik elég sűrűn kapnak lapokat.

Ráadásul a feszültség is tapintható lesz, mindkét együttes számára hatalmas a tét, ebben a csoportban tényleg nem nagyon lehet hibázni, és főleg nem hazai pályán. A horvátoknál tényleg szinte mindenki potenciális jelölt a lapokat illetően, még a támadók is, akik igazi provokatív labdarúgók. A szlovákokat sem kell félteni Hamsikkal, Lobotkával és Kuckával a középpályán.

Ha itt a srácok mindkét oldalon győzelemre játszanak, és kellő lendület lesz a meccsben, akkor lesz lap is bőven. Nem valószínű, hogy Brych ezt a találkozót öt lap alatt hozza le

Címkék: sportfogadás, tipp,