Szivárvány kergetése a Grand Civis kaszinóban

2018-10-31
Vajon tényleg van bármi is elásva ott, ahol földet ér a szivárvány? Egyesek szerint igen, mások szerint nem, a kérdést a kalandvágyóbbak a Betsoft 3D-s játékával dönthetik el, akár demo üzemmódban is.

 

Ha koboldok, akkor a játék sem szokványos - a Grand Casino Charms and Clovers virtuális nyerőgépe a maga hat tárcsájával kilóg az 5 tárcsás fősodorból, ahogy a tétek mértéke (minimum 40 Ft, maximum 4.000 Ft, öt különböző tétszint) sem a megszokott. 40 nyerővonal valamelyikének beteljesedésében álmodozhatnak a játékososok, a legnagyobb téten megnyerhető maximális összeg több mint nyolc és fél millió forint. A játék visszafizetési rátája 95,2 %-os, azaz majd 5% a kaszinó haszna. 

 

Mi a plusz, amit kínál a játék a szórakozni vágyóknak? A hatodik tárcsa bónusz tárcsa extra szimbólumokkal: Money Wheel, Mega Symbol, Golden Bonus és Pots of Gold – a funkció akkor aktiválódik, ha a hatodik tárcsa mind a négy mezőjét teljesen lefedi a szimbólum.

 

 

A 3D animáció látványos, ámde ára van, akár jelentősen lassíthatja is a játékot. Az alkalmazás azonban kínál olyan funkciókat, amelyek segítségével lehet csökkenteni a képernyőfelbontást, vagy a türelmetlenek akár az összes animációt át tudják ugrani. Az autoplay arra is lehetőséget biztosít, hogy a megjátszandó körök számát előre beállítsa a játékos, így aki felhőtlen szórakozásra vágyik, vagy egy meghatározott összeget kíván csak kockáztatni, az ehhez szükséges beállításokat akár a teljes játékidő alatt meg tudja tartani. Aki pedig a már elért nyereményét kívánja extra mértékben kockáztatni, annak a játék erre lehetőséget ad egy „dupla vagy semmi” minijáték segítségével.

 

És mi van a szivárvány alatt? Ha hiszünk a Betsoftnak, akkor a Golden Bonus. Aki pedig nemcsak szivárványt szeretne, hanem unikornist is, az a Grand Civis Kaszinóban azt is talál az Amatictól a Royal Unicorn játékban, tízmilliós nyereménnyel.