Szerinted hány gólt lő az Atletico Madrid a 2018/2019-es szezonban?

2018-08-11
Az Atletico Madridot mindenki a védekezéssel, a keménységgel jellemzi. Viszont az Atleti sokkal több ennél, ahol ott van Griezmann és Diego Costa, ott vannak gólok is.

Atletico Madrid góljainak száma a 2018/19-es LaLiga szezonban 65.5 gól felett

Unibet odds: 1.85

 

Egy hét van a LaLiga rajtig, addig is egy újabb long term tipp az unibet kínálatából. A tipp pedig az, hogy az Atletico minimum 66 gólt összehoz

Az Atleticónak sok erénye van, ezért is lehet ennyire eredményes. BL-döntők, EL-győzelem, és pár éve még egy bajnoki cím is becsúszott. Abban biztosak lehetünk, hogy a Matracosok idén is dobogósok lesznek, hisz a csapat magja együtt maradt, és továbbra is Simeone irányítja a csapatot.

Volt időszak, amikor Griezmann távozása biztosnak tűnt, amikor 1.03-ért lehetett fogadni, hogy a Barcában köt ki, aztán Grizi mégis maradt. Ahogy maradt szinte mindenki, kivéve a klubikon Torrest, aki közel sem volt már alapember, sokkal inkább epizodista. Alapemberek közül kettő távozott: Gabi és Vrsaljko. Gabi elment még pénzt keresni az Al Sadd csapatához, Torres pedig azóta Japánban rúgja a bőrt. Említést érdemel még Vietto, aki kölcsönbe került a Fulhamhez.

 

Gelson Martins-szal és Lemarral frissült a kreatív zóna

Viszont voltak érkezők is. Rögtön itt van Gelson Martins, aki a Sporting alapembere volt. Gyors, jól cselező szélső, olyan Cuadrado féle, képes az ellenfél védelme mögé kerülni, és helyzeteket teremteni. A legjobb, hogy ingyen érkezett. Lemarért 70 milliót perkált az Atleti, ami egy elég vaskos összeg, de simán visszahozhatja az árát. Érkezett Kalinic, akit Simeone tuti 'beállít a sorba'. Érkezett Arias a PSV-től, de érkezett Jonny Castro a Celtától, így a védelem is frissült egy olyan játékossal, aki illik az Atletibe, mert Castro sem egy puha srác.

Szóval igazából egyedül Gabi és Vrsaljko nevezhető veszteségnek, miközben érkezett 5-6 olyan játékos, amik mindenképp erősítést jelentenek. Gelson Martins és Lemar frissíthet a kreatív zónán, szóval simán előfordulhat, hogy idén ismét 70 gól fölött zár az Atleti a ligában.

Egyébként az elmúlt öt idényben 58; 70; 63; 67 és 77 gólt lőtt, a 77 lőtt gólos idényben pedig a bajnoki cím is összejött. Az unibet 66.5-nél húzta meg a határt a 'tico góljainak számát illetően, amit meg kell ugrani. Azaz minimum 67 gólt összehoznak Griezmannék, erre lesz 38 meccsük. Magyarul kell 66 gól, amire van 38 meccs, szóval átlagban durván 1.74 gólra lesz szükség meccsenként. Ezt azért illene megugrani. Rögtön az első körben egy jó erőfelmérő lesz a Valencia elleni idegenbeli meccs, ott mondjuk vagy kettőt nem ártana összehozni.

Egyébként pedig simán lehet, hogy ez az idény újra az Atletiről szól majd, hisz a Real Ronaldo nélkül, Zidane nélkül valószínűleg nem lesz ugyanaz, és bár erősnek tűnik a Barca, azért Messiék sem verhetetlenek, és közbe jöhetnek sérülések is. Az Atleti igazi ereje a stabilitás, a védekezés, de Gelson Martins és Lemar érkezésével valószínűleg a lőtt gólok száma is megugrik picit.

Címkék: sportfogadás, tipp,