Szerinted hány gólt lő Luka Modric a 2018/19-es idényben?

2018-08-10
Luka Modric a nyáron a foci-vb legértékesebb játékosa lett. A horvát válogatott motorja volt, remek megoldásai mellett két gólt is szerzett. A tippünk, hogy ezt a két gólt a LaLiga 2018-19-es kiírásában is összehozza.

Mindössze két Modric-gól, és 'nyert ügyünk' van!

Az unibet long term tippjei között találtunk egyet olyat, amin megakadt a szemünk. Szóval a tipp arról szól, hogy hány gólt lő Luka Modric a spanyol bajnokságban az előttünk álló 2018/19-es idényben. A határ 1.5-ös, azaz a kérdés, hogy Modric lő-e két gólt, avagy nem.

A tippünk az, hogy igen.

Hány gólt lő Modric a 2018/19-es idényben a LaLigában?

Tipp: 1.5-nél többet @ 1.85 (unibet)

Összehozza, mert két gól nem sok. Ellenben kevés. Igaz, hogy a statisztika szerint valahol reális határ, még ha elsőre magasabban is húznánk meg a line-t a horvát középpályás góljait illetően. Luka 7 szezont húzott le a Madridban, és mindössze kétszer tudott legalább két gólt lőni egy adott bajnoki idényben.

Viszont az unibet oddsmesterei ennél a határ meghúzásánál valószínűleg elfelejtették figyelembe venni, hogy Ronaldo idén már nincs, így az ő góljait a többieknek kell pótolni. Ronaldo 20-30, inkább 30 gólját szét kell dobni. Többet lő majd Bale, Isco, Asensio és Benzema, de fog maradni majd Modricnak is.

Mindenkinek többet kell majd vállalni, erősebb lesz a csapatjáték, nem fogják a társak mindig Ronaldót lesni, mivel már nincs itt. Simán lehet, hogy Modric büntetőt is lő majd. Miért ne?!

Aztán simán benne van, hogy Kroos-hoz hasonlóan jópár szélről jövő labdát hálóba pofoz a második vagy harmadik hullámból érkezve.

Modric lőhet szabadrúgásokat is, így, hogy nincs már CR7, több lehetőség juthat neki is ilyen téren. Lopetegui mesternél is alapember lesz, ha sérülés nem szól közbe, a játékpercei meglesznek.

A vb-n 7 meccsen lőtt kettőt, a LaLigában akár 38 mérkőzést is játszhat. Persze nem fog, lehet eltiltás, sérülés, de vagy 30-at biztos teljesít. Márpedig azt nyáron is láttuk, hogy elég jó formában van. Távolról remekül lő, kis túlzással akár egy jó meccsel is jöhet ez a tipp. Mi nagyon bízunk ebben a tippben, és bár Modric-ot nem feltétlenül a góljaiért szeretik Madridban, azért így CR7 nélkül már neki is be kell majd tenni pár dugót a közösbe.

Címkék: sportfogadás, tipp,