Szerdán már 260 millió dollár a Powerball lottó jackpotja

2013-03-19
A hétvégi húzáson sem volt telitalálatos szelvény a Powerball lottón, így szerdán már 260 millió dollár, közel 62 milliárd forint lesz a főnyeremény összege.

 

Az egyik legsikeresebb összamerikai lottójátékon már 11 sorsolás óta nem talált gazdára a jackpot. Utoljára a február 6-i sorsolásra érkezett telitalálatos szelvény, akkor is már több, mint 200 millió dollár volt a jackpot összege. Ha szerdán sem találja el senki mind a hat számot, szombaton már valószínű 300 millió dollárra hízik a megnyerhető összeg. Az eddigi legnagyobb jackpot ezen a lottón egyébként 578,5 millió dollár volt, melyet ketten nyertek meg 2012. november 28-án.

 

Ennél nagyobb nyereményt jelen pillanatban a világ egy másik lottójátéka sem kínál, de fontos megjegyezni, hogy ez az összeg még nem adózott, tehát ennél valamivel kevesebb üti majd a kifizetéskor a nyertes markát.  

 

Az USA 42 államában játszott Powerball következő sorsolása szerdán lesz, természetesen ha valaki játszani szeretne nem kell kiutaznia az Egyesült Államokba, hiszen vannak online lottózók is, ahol bárki megveheti a szelvényét.