Szerbia - Svédország: Az elődöntő mellett a 2020-as vb, és az Olimpia is tét!

2019-07-04
A 2019-es női Eurobasketen csütörtökön rendezik a negyedöntőket. A tét minden meccsen hatalmas!

Szerbia - Svédország

Eurobasket Women's 2019 - Negyeddöntő

 

Online sportfogadás tipp: Svédország pontjai 63,5 felett

Unibet odds: 1,85

Kezdés:  2019.07.04. 20:30

 

A szerb válogatott megnyerte csoportját a 2019-es női kosár-Eb-n. Ezzel kivívta helyét a top8-ban, de hazai pályán ez valahol elvárható volt. Dabovicéknak a fehérorosz válogatott mellett le kell győzni az oroszokat és a belgákat is, ami sikerült is.

A szerbek így hozzánk hasonlóan egyből a top8-ba ugrottak, így jól kipihenték magukat. Svédország dolga nehezebb volt, mindössze egy meccset nyert, és kétszer kikapott. Viszont amikor kikapott, akkor is eljutott 63,5 pont fölé. A Montenegró elleni siker alkalmával 67-et szórtak Zahuiék. A csehek ellen 64-et, a franciák ellen pedig 65 pontot értek el. Zahui és a két Eldebrink vezérletével a háromkoronások Rigában játszottak egyet a 8-ba kerülésért, ahol igazából nagyon simán nyertek. Az első félidőre 22 pontos előnyt épített fel! Nem tévedés, több mint egy negyedre való pontszámot tettek közé a svédek, így a 3. és 4. negyedeket jól menedzselve 77-62 arányban nyertek.

Szóval a svédek 4 meccsen vannak túl, ha nyernek, ha kikapnak, mindig 63,5 fölé jutnak dobott pontokat illetően. Erre tippelünk most is! Ha a franciák ellen sikerült, akkor a szerbek ellen is sikerülni fog. Elin és Frida Eldebrink, valamint Zahui azért komoly játékos, a svédekben akár a meglepetés-siker lehetősége is benne van. Belgrádban nem lesz könnyű nyerni, ezért a svéd sikert azért mi sem merjük megkockáztatni, de azt igen, hogy minimum 64 pontot dobnak a sárga-kékek! Eddig mind a négy meccsen sikerült, még a franciák ellen is! Szerbia inkább játékos csapat, a francia együtteshez képest több pontot dob, de többet is kap. Itt tényleg jó esély van egy látványosabb, pontgazdagabb összecsapásra.

(Az Eb top 6 csapata helyet kap a 2020-as vb-n, és részt vehet egy olimpiai kvalifikációs tornán is, szóval a tét óriási!)

Címkék: sportfogadás, tipp,