Százan lottómilliomosok lesznek az olimpia megnyitóján

2012-07-23
Az olimpia megnyitójának estéjén a brit National Lottery lottótársaság speciális sorsolást rendez, ahol 100 fogadó 1-1 millió fontot nyerhet.

 

A különleges sorsolással a lottótársaság az egyetlen éjszaka alatt született legtöbb milliomos rekordját kívánja megdönteni.  Az akció miatt a Camelot lottótársaság a héten a fogadók rohamára számít, a szokásosnál 20 millióval több szelvénnyel és 8 millió méternyi visszaigazoló szelvénnyel készülnek az eseményre. 

 

A speciális sorsolásra a lottószelvényeket  a szokásos EuroMillions lottójáték keretében lehet megvásárolni, azonban a brit játékosok most a szokásos tippsor mellett egy speciális EuroMillions Millionaire Raffle számsort is vásárolhatnak.

 

A National Lottery 1994 óta egyébként már több, mint 2800 brit játékost tett milliomossá, és jelenleg is a társaság tartja az egy húzással legtöbb embert milliomossá tevő esemény rekordját. 2010 karácsony estéjén ugyanis 25 szerencsés játékos vált fontmilliomossá az EuroMillions Millionaire Raffle sorsolásán.