Szalai nem akarja otthagyni a válogatottat

2013-09-20
Téves az index.hu-nak az az értesülése, miszerint Szalai Ádám nem játszik többet a magyar válogatottban.

Pénteken az index.hu tette közzé azt a sajtóértesülést, miszerint Szalai Ádám nem kíván többet a válogatottban játszani, amíg Egervári Sándor a kapitány. 

Az MLSZ közleményt adott ki, melyet szó szerint közlünk:

 

"A válogatott csatár soha nem tett az index.hu-n megjelent cikkben megfogalmazott kijelentést.

Szalai Ádám és Egervári Sándor egyaránt határozottan cáfolja azt az index.hu oldalán megjelent, tárgyi tévedésektől sem mentes cikkben olvasható valótlan állítást, mely szerint a jövőben Szalai Ádám nem kíván együtt dolgozni az Egervári Sándor vezette stábbal a válogatottban. 

 

A minden alapot nélkülöző, forrást meg nem jelölő, téves híreszteléssel szemben, Szalai Ádám - ahogyan eddig is mindig - áll a válogatott és Egervári Sándor szövetségi kapitány rendelkezésére. 

 

A válogatott csatár soha nem tett a cikkben megfogalmazott kijelentést és a kapitánnyal együtt mélységesen felháborítónak tartja a hazai sportújságírásban ritkán tapasztalható, etikátlan eljárást. 

 

Egervári Sándor a napokban telefonon is egyeztetett a Schalke csatárával, akinek gratulált bemutatkozásához a Bajnokok Ligájában, és elmondta, hogy számít rá az októberi selejtezőkön. 

 

Amint azt a szövetség a múlt héten többször is megerősítette, senkivel nem folytat tárgyalásokat a szövetségi kapitányi posztról, hiszen a válogatottnak van szövetségi kapitánya."

Címkék: labdarúgás,