Szabics játéka kérdésessé vált

2013-02-22
Kérdésessé vált Szabics Imre játéka a magyar labdarúgó-válogatottban a márciusi két világbajnoki selejtezőmérkőzésen.

 

A 31 éves csatár klubja, az osztrák Sturm Graz csütörtökön azt közölte, hogy a futballista szeméremcsont-gyulladás miatt harcképtelen.

 

Azt egyelőre nem lehet tudni, hogy Szabics - aki négyszer volt házi gólkirály Grazban - mikor térhet vissza, de az ilyen jellegű sérülés a legtöbb sportolónál hosszú felépüléssel jár.

 

A magyar szövetség honlapjának beszámolója szerint Szabicsnak korábban már volt hasonló sérülése, akkor fél év pihenő után tudott visszatérni a pályára, ugyanakkor a játékos ezúttal úgy nyilatkozott, most jobb a helyzet. A csütörtöki MR-vizsgálat után azt mondta: valóban szükség van egy rövidebb kihagyásra, de a románok elleni meccsre szeretne ismét csúcsformába lendülni és jó játékkal segíteni a válogatottat.

 

A magyar válogatott március 22-én Romániát fogadja - jelen állás szerint zárt kapuk mögött - a Puskás Ferenc Stadionban, majd négy nappal később Törökországban lép pályára. Egervári Sándor szövetségi kapitánynak a csatárposzt betöltése gondot okozhat, ugyanis Németh Krisztián már korábban megsérült.

 

Forrás: MTI

 

Címkék: labdarúgás,