Svédország - Montenegró: Van Jaukovic-ékban minimum 28 gól? Ugye, hogy nincs!

2018-12-06
Néha tudnak érdekes és meglepő dolgokat produkálni az oddsmesterek, ilyen dolog az is, hogy a montenegrói gólok számát illetően 27,5-nél állapították meg a határt a svédek ellen.

Svédország - Montenegró

Online sportfogadás tipp: Montenegró góljai 27,5 alatt

Unibet odds: 1,85

Kezdés: csütörtök, 21:00

 

Svédország hullámvasutazik ezen az Eb-n. Dánia ellen 30-29-re kikapott, igazából elég magas színvonalon folyt a játék, erőtől duzzadt mindkét csapat. Aztán a svéd-szerb meccsen már több volt a hiba, a védekezések is jobban működtek, a kapusok is hozzátettek mindkét oldalon elég sokat, így jött össze a 22-21-es svéd siker. Az egy-gólos zakót egy-gólos győzelem követte. A 3. meccsen Gulldénéknak nyerni kellett Lengyelország ellen, a nagy tét pedig rányomta bélyegét a találkozóra. Igazi roncsderbi volt, Lengyelország például mindössze 5 gólig jutott az első félidőben, de a svédek által dobott 10 sem sok. Aztán a 2. félidőre Grzybék feltámadtak, és ráhozták a frászt az északiakra. Végül is a háromkoronások a végjátékban maguk javára fordították a meccset, Roberts dobott fontos gólt, aki addig az egész meccsen egyet sem... Hajszálon múlt a svéd siker, de eljutottak a 2. körbe.

Montenegró meglepően góldús meccset hozott Szlovénia ellen, 36-32 arányban tudott győzni. Igencsak érdekes eredmény, ismerve Montenegrót. Aztán az oroszok ellen már 'normálisan nézett ki' az eredmény, 24-23-ra kikapott Montenegró. A franciák ellen a 3 fellépésen szintén vereség jött, egy 25-20-as vereség. Ott a francia védekezés megfojtotta Raicevic-éket, az első félidőben csak 8-ig jutottak el.

Ez a svédek elleni találkozó sem fog gálát hozni véleményünk szerint. Eleve mindkét csapatnak már a 4. meccs, másrészt egyik csapat sem áll igazán jól. A svédek még csak-csak, hisz 2 pontot hoztak, van még reális esélyük elődöntőt játszani, ehhez viszont nagyot kéne javulni. Montenegró viszont nem hozott magával pontot, így az elődöntőhöz 3 meccsből hármat meg kéne nyerni a 2. körben. Nem lehetetlen, csak nehéz.

A sorozatterhelés miatt a csapatok egyre fáradtabbak. Az első meccsen még a svédek 29-et lőttek, Montenegró 36-ot, aztán ezt meg sem közelítette egyik csapat sem a 2. és 3. meccsén. Idéhn, a svédek kezdő kapusa 76 lövésből 29-et védett, ez 38%-os teljesítmény, a kapusok között a 2. legjobb mutató. Montenegró pedig igazából nagyon keskeny csapat, Mehmedovic, Radicevic, Bulatovic, Raicevic, Jaukovic és mondjuk Grbic mögött a többiek már nem tudják hozni azt az elit szintet, amit a kezdők. Bulatovic-ban sincs már meccsenként 7-8 gól, mint pár éve. Ha itt Jacobsenék Jaukovic-ot meg tudják állítani, akkor Montenegró megközelíteni sem fogja a 28 gólt.

Címkék: sportfogadás, tipp,