Svédország - Franciaország: Gulldénék ennyire esélytelenek lennének?

2018-12-09
Az oddsmesterek, és valószínűleg a sportfogadók többsége sem bízik a svédekben. Pedig Gulldénék csupa-csupa szoros meccset játszottak az Eb-n, ha ki is kaptak, maximum 1-2 góllal tették.

Svédország - Franciaország

Online sportfogadás tipp: Svédország +7,5 gól

Unibet odds: 1,38

Kezdés: vasárnap 15:00

 

Viszonylag korai a kezdési időpont, ezért csak dióhéjban a lényeg. Igazból nem is feltétlenül kell túlmagyarázni, mert valaki vagy bízik egy tippben, és befogadja, vagy kételkedik, és inkább elkerüli.

Svédország a Dánia elleni 30-29-es vereség alkalmával volt talán a legjobb még az első meccsen, mégis kikapott. Tény, hogy a svédek pechére Dánia is ott játszott a legjobban, az elég magas színvonalú összecsapás volt. Aztán Gulldénék megverték Szerbiát, az egy-gólos zakót egy-gólos siker követte. A csop. 3. meccsén Kudlaczékat is egy góllal sikerült legyőzni, így a svédek pontokat is hoztak magukkal, szóval meghagyták maguknak az esélyt az elődöntőbe kerülésre.

Franciaország a tornát egy Oroszország elleni zakóval kezdte, aztán csupa-csupa győzelem. Szlovéniát mondjuk kötelező volt legyőzni, de magabiztosan, 5 góllal voltak jobbak Montenegrónál is. A 2. körben aztán 29-23-ra verték az elfogyni látszó dánokat, Jörgensenéknek nagyon nem ízlett a gall védekezés. Igazából kis túlzással gólt csak hetesekből dobtak, abból viszont rengeteget. Szóval egyértelmű lehet a svédek előtt, bele kell menni a darálóba, mert a franciák keményen, sőt gyakran durván védekeznek. Gulldénéknak így 'házhoz kell menni a pofonért', mert akcióból nehéz mattolni a franciákat. Viszont, ha lesz harci kedv, tűz, akarás, és tényleg nem fognak félni az északiak, akkor lehet keresnivalójuk. Blomstrand tuti jó lesz, ő mindig nagy elánnal játszik, Hagmantól, Almtól, és igazából Gulldéntól kéne extra, és akkor győzelemben is lehetne gondolkodni.

Ez a Svédország +7,5 gól hendi egy jó tipp lehet. Talán a francia zavargások, a sárga mellényesek megmozdulása is némi zavart okozhat a francia játékosok fejében. Na meg igazából a nyomás rajtuk van, mindenki döntőt, aranyérmet vár, főleg, hogy a norvégok talán az elődöntőig sem jutnak el. Azért van nyomás Nze Minkóékon, és nem biztos, hogy ezt a terhet fogják bírni.

Svédország mestere a szoros meccseknek. Három találkozójuk egy gólon belül volt, legutóbb Montenegró ellen pedig 30-28-ra kaptak ki. A tippünk az, hogy most sem lesz közte 3-4 gólnál több, így ennek a +7,5-ös hendinek bőven bele kell férnie. Eleve kevés-gólos találkozóra számítunk, inkább a védekezések dominálhatnak, sok technikai hiba is lesz mindkét oldalon. A győztes, normális esetben a franciák sem dobnak úgy 25-nél többet, azt meg nehéz elképzelni, hogy a svédek ne jutnának 9-9 gólig félidőnként

Címkék: sportfogadás, tipp,