Svédország-Magyarország: Most még van érték a svédekben

2019-01-17
Sajnos a magyar csapatból Balogh mellett Ancsin és Jamali is kikerült sérülés miatt. Már Balogh Zsolti kiesése is óriási problémát okozott, szóval kisebb csoda lenne, ha ilyen állapotban pariban tudnánk lenni a svédekkel.

Svédország - Magyarország

Online sportfogadás tipp: Svédország nyer

Unibet odds: 1,30

Kezdés: 01.17. 20:30

 

Először is helyzetjelentés:

A térdműtét előtt álló Jamali Iman mellett az ugyancsak sérüléssel bajlódó Ancsin Gábor is kikerült a német-dán közös rendezésű férfi kézilabda-világbajnokságon szereplő magyar válogatott keretéből a csoportkör utolsó fordulója előtt. A magyar szövetség közleménye szerint Schuch Timuzsin és Máthé Dominik került a keretbe.

Jamali Iman sajnálatos keresztszalag-szakadása miatt egyértelmű, hogy nem tudja folytatni a világbajnokságot, Ancsin Gábor pedig könyöksérüléssel bajlódik. Becsülettel dolgozott, küzdött, de sajnos nem százszázalékos az állapota

– mondta Csoknyai István szövetségi kapitány.

Hozzátette, Jamali hazautazik, hiszen térdműtét vár rá, Ancsin Gábor kezelése viszont Dániában folytatódik, a bokasérüléssel bajlódó Balogh Zsoltot pedig a gyógyulását követően továbbra is visszavárják.

-forrás: 24.hu-

Szóval nincs Balogh, aki Szegeden lábadozik, Ancsin könyöke és Jamali térde pedig 'elszállt'. Pocsék hírek, miközben Nagy Laci brutálisan fáradt, ahogy Lékai, Bodó és a többiek is. Sokan azt hiszik, hogy pár meccsbe hogy lehet így elfáradni, de elfelejtik, hogy a bajnokik mellett a BL-ben is mekkora terhelést kaptak hétről hétre ezek a játékosok.

Az összhang nem igazán van meg, láthattuk Egyiptom ellen, hogy fura mód előre aláírtuk a döntetlent. Nincs önbizalom, nincs egység, Balogh kiesése sokkal nagyobb gond, mint azt előre gondoltuk volna. Ráadásul Ancsin sincs már, Így Nagy Lacinak még többet kéne vállalni, de ő már rég nem 60 perces játékos.

A svédek sem meggyőzőek, de sokkal jobb állapotban vannak. Eddig hibátlanok, gyorsak, kegyetlen ütemben képesek játszani. Mivel mindkét együttes fix továbbjutó, így a svédeknek sem mindegy, mennyi pontot visznek magukkal. Ezek a sérülések, a fáradtság simán rányomja bélyegét csapatunkra. Ha minden rendben lenne, nem kooperáltunk volna a biztos továbbjutás érdekében Egyiptommal, hanem izomból lenyomjuk őket.

A svédeknek meg hiába volt két nyögvenyelős győzelmük, amikor igazán meleg volt a pite, valaki, vagy valakik mindig löktek egyet a svéd szekéren.

Címkék: sportfogadás, tipp,