Susan Boyle pénztárosnak jelentkezett egy fogadóirodába

2014-01-27
Bár vagyonát több, mint 30 millió dollárra taksálják, a Britain’s Got Talent tehetségkutató egykori nyertese most mégis jelentkezett az otthonához közeli Ladbrokes fogadóiroda által meghirdetett állásra.

 

Az 52 éves énekesnő egy minimálbéres, óránként 6 fontot fizető pénztárosi állásra vetett szemet, melynek hirdetését a Ladbrokes blackburni irodájának kirakatában látta meg csütörtök délután. Nem is tétlenkedett, azonnal bement az irodába, és körülbelül öt percet beszélt annak helyettes vezetőjével, a 28 éves David Corr-ral. 

 

„Susan Boyle besétált az üzletbe, és a meghirdetett állással kapcsolatban érdeklődött. Mindnyájan ledöbbentünk.” – mesélte Corr a The Sun-nak. A férfi elmondta az énekesnőnek, hogy az állásra az interneten keresztül lehet jelentkezni a Ladbrokes honlapján. 

 

A lap persze meginterjúvolta a helyieket is, és arra jutott, hogy legtöbbjük szerint Boyle azért szánta el magát erre a lépésre, hogy jobban beilleszkedhessen a közösségbe.

 

Egyébként nem ez az első alkalom, hogy Susan Boyle a fogadóirodához jelentkezik állásra: mielőtt 2009-ben megnyerte volna a tehetségkutató showt, már jelentkezett egy hasonló pozícióra. „Már azelőtt is jelentkezett hozzánk, hogy híres lett. Valami lehet a Britain’s Got Talentben, mert az egyik új zsűritag, Alesha Dixon is a Ladbrokesnál dolgozott, mielőtt híres lett.” – nyilatkozta a fogadóiroda egyik szóvivője a MailOnline-nak, majd hozzátette, hogy minden beérkező önéletrajzot körültekintően el fognak bírálni. 

 

A felvétel, mellyel Susan Boyle egy csapásra világsztár lett - a Britain’s Got Talent válogatója

 
Címkék: sportfogadás,