Supertotó

Sok sportfogadási iroda állít össze ilyen játékot, amely a hazai toto kedvelőknek ismerősnek fog tűnni: 14 mérkőzés van egy szelvényen, amelyet az iroda válogat össze, általában a legfontosabb bajnokságokra lehet fogadni.

 Három módon lehet kitölteni

  1. a különböző meccsekre egy eredményt megadva: 1, x, 2; 
  2. több kimeneteli lehetőséget jelölve, például: 1x, x2, 12, 1x2; 
  3. a create system gombra kattintva a számítógép automatikusan kitölti a szelvényt. (ha nem tetszik, lehet kézzel módosítani)

A játékkal csak 14-es, 13-as, 12-es és 11-es találattal lehet nyerni. Ha a szelvényt a hét elején játszák meg a tippelők, vagyis hétfőtől szerdáig adják fel a szelvényt, feltett tétjük 10%-át visszakapják. A szelvény ára csak 10 cent. Előfordult már, hogy telitalálatos illetve 13 találatos szelvény híján a 12-es találattal 5000 eurót lehetet nyerni.

A supertotónál nyomon követhető, hogy az egyes mérkőzések után hány fogadó rendelkezik maximális találattal, illetve az aktuális nyereményeloszlások is publikusak. Ha az adott héten nincs 11-es vagy annál nagyobb találat, nő a következő heti tét.

Supertoto extra

Ez a fogadástípus a bajnokok ligája mérkőzéseire nyújt fogadási lehetőséget. A szelvény ára 50 cent, és ezt péntek reggel 9 órától kedd este 20 óra 15 percig lehet kitölteni. A tízmérkőzéses szelvénnyel 10 illetve 9 találattal lehet nyerni, ezek hiányában pedig a 8-as és a  7-es találat is nyerő. Az Extra fogadószelvény díja 0,50 EUR, szorozva a szelvényen feltüntetett kombinációk számával.

Supertoto tenisz

A supertoto tenisszel arra lehet tippelni, hogy az adott játékosok közül az adott turnén megnyert mérkőzések száma alapján melyik játékos áll nyerésre. Ha a két sportoló ugyanúgy teljesít, vagyis azonos szintet ér el, x-re kell tippelnie a fogadóknak. Értelemszerűen: ha 1-re adnak le tippet, akkor az első játékos teljesít jobb eredményt, ha a 2.-ra, akkor a második játékos kerekedik az első fölé. Úgyanúgy, mint a Supertoto Extra-nál az ára 0.5 euró szorozva a szelvényen feltüntettet kombinációk számával.

Címkék: sportfogadás,