St Joseph's FC - Glasgow Rangers: Gibraltárra látogatnak a skótok

2019-07-09
A St Joseph's FC már túl van a selejtezők első körén, 3-1-es összesítéssel verte a Pristhinát. A Rangers ellen már egy lőtt gól is komoly eredmény lenne.

St Joseph's FC - Glasgow Rangers

UEFA Európa Liga - Selejtező

 

Online sportfogadás tipp: Rangers góljai 3,5 alatt

Unibet odds: 1,57

Kezdés:  2019.07.09. 17:55

 

Steven Gerrard kapitány csapata, a Glasgow Rangers szeretne ismét Európa top csapatai közé tartozni. Az anyagi gondok miatt kicsit parkolópályára került klub azonban visszatért Európa focijának vérkeringésébe. Egyelőre az Európa Liga az, ahol megmutathatja tudását, első ellenfele a 2019/20-as kiírásban a St Joseph's FC csapata.

A St Joseph's FC a selejtező első körében is pályára lépett, a Pristhinát verte ki. Igazából elég nagy mákja volt, hisz a koszovói csapatból a visszavágó 48. percében két játékost is kiállított a játékvezető. Így a gibraltári együttes egy félidőt kettős emberelőnyben játszott le, nem meglepetés, hogy felőrölte ellenfelét. Egyébként nem volt egy puha meccs, három piros lap mellett 9-szer kellett felmutatni a sárgát.

Ezek alapján a Rangers sem számíthat arra, hogy a miniállam együttese könnyen adja magát. Persze a Glasgow-t sem kell félteni, mióta visszatért a legjobbak közé, az EL-ben még selejtezős meccset nem veszített. Gerrard gatyába rázta a skót együttest.

Igen ám, de ez a St Joseph's FC nem tűnik egy 'anyámasszony katonája' együttesnek. Az fix, hogy mindent megtesznek majd annak érdekében, hogy megnehezítsék a Rangers dolgát. Nem kizárt, hogy akár egy döntetlent is megcsípnek. Azért a másik glasgow-i együttes, a Celtic is sokszor szenved idegenben ezeken a selejtezős meccseken.

A skót Rangers 2017 júliusában játszotta az új éra első EL-meccsét, azóta még 7 követte. Ebből a 8 meccsből csak egyet sikerült megnyerni az Eszék ellen 1-0-ra. De volt ezek közt 2-0-ás zakó a Niederkorn ellen, vagy a Shkupi elleni 0-0.

Ok, hogy a gibraltári csapat nem a Rangers szintje, de azért két éles meccset már játszott, és azért a St Joseph's FC számára nagy dolog a Rangers ellen játszani. A skót csapat még a felkészülést is alig kezdte el, nincs kirobbanó formában, szóval nem lenne meglepetés, ha a keményen védekező kis St Joseph's FC 1-2 gólon tartaná ellenfelét. Az előző körben is bizonyította, hogy képes keményen játszani, és azért ezeket a csapatokat sem lehet már csak úgy kitömni.

A mi tippünk, hogy a Rangers lőtt góljai 3,5 alatt maradnak.

Címkék: sportfogadás, tipp,