Sportogadás tippek: Bilbao - Barcelona

2015-02-08
A mai nap utolsó spanyol bajnokija nem tűnik rossz meccsnek. Főleg a Barca-fanok dörzsölhetik a tenyerüket, hisz Messiék a gyengécske Bilbaóhpz látogatnak!

Bilbao - Barcelona

Tipp: Barca 1.5 gól felett

Odds: 1.40

Iroda: bet365

Kezdés: ma 21:00

 

A Bilbao formája nem jó, és akkor finoman fogalmaztunk. Legutóbb ugyan meccset nyert a baszk együttes, de a két gólon kívül -amit a Levante ellen szerzett-, semmi pozitívuma nem volt a meccsnek. Mezőnyben a Levante sokkal jobb volt, ez pedig nem sok jót jelent, hisz tudjuk jól, azért a Levantét és a Barcát nem lehet egy lapon említeni.

Ricóék nyomozni fogják a labdát ma este. Nincs erő a baszk együttesben, Valverde végnapjait éli a kispadon. A Barcában lesz Messi, lesz Nemyar és Suarez. Messi és Neymar gólokkal borzolja majd a hazai szurkolók idegeit, Suarez pedig kioszt egy-két gólpasszt, ahogy szokott. Nem igazán lehet érteni, miért ilyen magas az odds, talán azért, mert azért a Bilbao otthon képes lehet a meglepetésre? A fene se tudja, de aki hétről-hétre követi a La Ligát, az tudja, hogy a Barca remek formának örvend a Bilbao pedig csak keresi régi önmagát. Ez a Bilbao már nem az, amely volt Llorentével, Anderrel és Javi Martinezzel. Ez egy középszerű együttes, olyan, melyeket a Barca lazán szokott elintézni. Iturraspe és Iraola ráadásul kidőlt a hazai együttesből két kezdő spíler, akik a védekezésért felelnek.

Nem igazán maradt nyitott kérdés, esetleg csak annyi, hogy Messi vagy Neymar lő-e több gólt  mai napon, vagy betalál-e esetleg Suarez is.

Tipp: 1-4, vagy 1-5, be a baszk gól az nem biztos...

Címkék: sportfogadás, tipp,